Στο ίδιο τραπέζι των συζητήσεων αγρότες και Μητσοτάκης - Ραντεβού στο Τυμπακι

mesaralive.gr  15 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Στο ίδιο τραπέζι των συζητήσεων αγρότες και Μητσοτάκης - Ραντεβού στο Τυμπακι

Επί ποδός βρίσκονται οι αγρότες στην Κρήτη προκειμένου να είναι καθ' όλα έτοιμοι για να συναντήσουην τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Τυμπάκι. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Μανώλη Ορφανουδάκη και συντονιστή της Παγκρήτιας Επιτροπής, η συζήτηση θα ξεκινήσει στη 1.30 μμ και σε αυτήν θα μετέχουν όλοι οι εκπρόσωποι των αγροτικών Συλλόγων που αποτελούν και μέλη της Παγκρήτιας Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών.

Σε αυτήν αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν γενικά τον αγροτικό τομέα, αλλά και ειδικά κάθε περιοχή του νησιού. Ενα θέμα που αποκλειστικά ανέδειξε πρώτο το mesaralive.gr
Πρόκειται για μια συνάντηση, η οποία προέκυψε μετά από αίτημα των ίδιων των αγροτών. Ένα αίτημα που έχει γίνει και στα υπόλοιπα κόμματα, με τον κ. Ορφανουδάκη να λέει πως και το ΚΙΝΑΛ έχει ανταποκριθεί θετικά. Μόνο το κυβερνών κόμμα δεν έχει απαντήσει, συνεχίζοντας καθώς φαίνεται την τακτική του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. μαζί με τον Γραμματέα του Κόμματος θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στα νότια του νομού και την ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Αυγενάκη, τη Μεσαρά.

 

mesaralive.gr  15 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ