Στο Τυμπάκι ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στις 25 Μαρτίου

Ρεπορτάζ: Καλιακάκης Γιάννης  13 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στο Τυμπάκι ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στις 25 Μαρτίου

Το μεγάλο «ραντεβού» θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του ΑΟΤ

Οριστικοποιήθηκε το γήπεδο διεξαγωγής για τον εφετινό τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, που θα πραγματοποιηθεί στο Τυμπάκι την Κυριακή 25 Μαρτίου.

Αυτή την απόφαση έλαβε το Δ.Σ. της Ένωσης στην τελευταία συνεδρίαση, ενώ προηγήθηκε ο σχετικός έλεγχος για τους όρους ασφαλείας.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΗ την Δευτέρα 12 Μαρτίου συζητήθηκε η διοργάνωση του φετινού τελικού του Κυπέλλου.

 Όπως είχε ανακοινώσει προ μηνών το Δ.Σ., ο φετινός τελικός είχε αποφασιστεί να γίνει στο γήπεδο του Τυμπακίου, εφόσον πληρούσε τους όρους ασφαλείας.

Μετά από αυτοψία που έγινε στο γήπεδο Τυμπακίου από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τον Αρχιδιαιτητή Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες και έχουν τοποθετηθεί έξτρα κερκίδες, ενώ θα γίνουν κι άλλες σημαντικές παρεμβάσεις τις επόμενες ημέρες.

 Έτσι το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αποφάσισε ότι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ο φετινός τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Τυμπακίου με ημερομηνία την Κυριακή 25 Μαρτίου. Η ώρα διεξαγωγής του τελικού και περισσότερες λεπτομέρειες της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν προσεχώς».

 

neakriti.gr

 

Ρεπορτάζ: Καλιακάκης Γιάννης  13 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα