Σύγχρονη “Μήδεια” έπνιξε τα παιδιά της γιατί της “κατέστρεφαν” τη σεξουαλική της ζωή

  02 August, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Σύγχρονη “Μήδεια” έπνιξε τα παιδιά της γιατί της “κατέστρεφαν” τη σεξουαλική της ζωή

Σάλος στη Βρετανία

Η λέξη φρίκη είναι μικρή για να περιγράψει όσα είπε και έκανε μια 23χρονη μητέρα δύο παιδιών. Η βρετανική κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη, καθώς η γυναίκα ως άλλη σύγχρονη "Μήδεια" έπνιξε τα δύο παιδιά της, την τρίχρονη Lexi Draper και την 17 μηνών Scarlett Vaughan.

Ο λόγος δε, που προέβη στη συγκεκριμένη αποτρόπαια πράξη η Louise Porton προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανατριχίλα. Επικαλέστηκε ότι τής κατέστρεφαν τη σεξουαλική της ζωή. Η 23χρονη μητέρα καταδικάστηκε σε ισόβια και θα περάσει τουλάχιστον 32 χρόνια στη φυλακή.

Κατά την διάρκεια της δίκης αυτό που ήρθαν στο φως προκαλούν τουλάχιστον αποτροπιασμό. Η παιδοκτόνος, είπε ότι τα παιδιά για εκείνη ήταν βαρίδια.

Ο πατέρας των παιδιών στο άκουσμα της καταδίκης είπε ότι την μισεί και ότι ποτέ δεν θα είναι ο ίδιος άνθρωπος. Η 23χρονη σκότωσε τα παιδιά της προκαλώντας τους ασφυξία και προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι τα αίτια θανάτου των παιδιών της ήταν παθολογικά. Μάλιστα, καθυστέρησε να καλέσει το ασθενοφόρο μέχρι να βεβαιωθεί ότι είχαν ξεψυχήσει.

Η μικρή Lexi βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της τον Ιανουάριο του 2018 και λίγες ώρες αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο. Η 17 μηνών Scarlett πέθανε τον επόμενο μήνα επίσης με φριχτό τρόπο αφού η ίδια της η μάνα της έσπασε τον λαιμό. Στους νοσοκόμους που κάλεσε στο σπίτι της τους είπε ατάραχη ότι μάλλον το έπαθε αυτό γιατί χτυπούσε το κεφάλι της μόνη της με ένα παιχνίδι.

Με πληροφορίες από DailyMirror και thelondoneconomic.com

 

  02 August, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα