Συγκεντρώθηκε αίμα για τον 25χρονο Γιάννη...

neakriti  21 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Συγκεντρώθηκε αίμα για τον 25χρονο Γιάννη...

Απίστευτα μεγάλη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου για τον 25χρονο Γιάννη Τουτουντζόγλου ο οποίος στις 12 Αυγούστου τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα.

Δεκάδες συμπολίτες του ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οικογένειας για αιμοδοσία, έσπευσαν στο νοσοκομείο και με αυτό τον τρόπο χάρισαν μία αχτίδα ελπίδας και ζωής στον Γιάννη που δίνει τη δική του μάχη πάνω από μία εβδομάδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Ο πατέρας του, Βαγγέλης Τουτουντζόγλου, μίλησε στο neakriti.grεμφανώς συγκινημένος για τη θετική αυτή αντίδραση του κόσμου ώστε να σωθεί ο γιος του. Πλέον τους καλεί όλους να σταματήσουν να πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να δώσουν αίμα, αφού συγκεντρώθηκαν οι κατάλληλες ποσότητες. Συγκεκριμένα, όπως λέει ο ίδιος, μαζεύτηκαν 61 φιάλες αίματος από τον κόσμο που ήρθε με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του 25χρονου.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που συμπαραστέκεται στον τραυματισμό του παιδιού μου. Με ενημέρωσαν ότι δε χρειάζεται άλλο αίμα και το λέω ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμο να έρχεται μέχρι εδώ. Ήρθαν από παντού για να δώσουν αίμα» αναφέρει συγκινημένος ο κ. Τουτουντζόγλου στο neakriti.gr.

Ο ίδιος μας ενημερώνει ότι ο Γιάννης βρίσκεται για 9η ημέρα σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, το προσεχές διάστημα θα μπει στο χειρουργείο: «Ο Γιάννης είναι πολυτραυματίας, έχει χτυπήσει σε πολλά σημεία του σώματός του.».

 Πάντως, αυτό που επισημαίνουν γιατροί, νοσηλευτές αλλά και ο ίδιος ο κ. Τουτουντζόγλου είναι οι πολίτες να πηγαίνουν εθελοντικά να δίνουν αίμα και να μην περιμένουν ένα τραγικό περιστατικό για να προβούν σε μία τόσο σημαντική κίνηση.

 

neakriti  21 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα