Συγκληση Οικονομικής Επιτροπής: Στο τραπέζι σημαντικά θέματα

mesaralive.gr  09 October, 2018
Συγκληση Οικονομικής Επιτροπής: Στο τραπέζι σημαντικά θέματα

Μια ακόμη τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα σημερα και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α' 133).

 ΘΕΜΑΤΑ

 

1.Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης προσφορών για την ανάθεση της προμήθειας «πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού της χώρας (προμήθεια ενός εκσκαφέα φορτωτή και ενός μεταχειρισμένου ανατρεπόμενου φορτηγού).

 

2.Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης προσφορών, ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την σύναψη δημόσιας σύμβασης προμήθειας με τίτλο «προμήθεια τροφίμων και γάλακτος» για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού ( για τους βρεφικούς & παιδικούς σταθμούς, στο εργατοτεχνικό προσωπικό, ως μέσο ατομικής προστασίας).

 

3.Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών και οικονομικών προσφορών για το έργο « ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 1ου και 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΟΙΡΩΝ» Δήμου Φαιστού.

 

4.Εκπροσώπηση από τον Νομικό Σύμβουλο του Δήμου στο υπ’αρ. βιβλ. κλήσεων 3055 Κλητήριο Θέσπισμα στο Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου την 12η Νοεμβρίου 2018.

 

mesaralive.gr  09 October, 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα