Συνεχίζονται οι εγγραφές στη σχολή Σαμαρειτών

mesaralive.gr  07 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι εγγραφές στη σχολή Σαμαρειτών

Συνεχίζονται οι εγγραφές για την Σχολή Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει την εγγραφή του πολύ εύκολα στο site: www.samarites.gr.

Τα μαθήματα ξεκινούν κάθε Οκτώβρη και πραγματοποιούνται στο κτίριο του Ε.Ε.Σ. Μοιρών κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 8-10 το βράδυ.

Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν λεπτομερή εκπαίδευση σε όλα τα αντικείμενα Α΄ Βοηθειών, στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόννηση, στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή, στη διάσωση, στη χρήση διασωστικών μέσων, στη χρήση ασύρματων επικοινωνιών, στις τεχνικές έρευνας και διάσωσης αγνοουμένου, στην ιστορία του Ερυθρού Σταυρού κ. ά.

Εφαρμόζεται Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από την Lloyd’s Register Quality Assurance για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης, που είναι η ανώτερη πιστοποίηση και είναι μια καλή ευκαιρία για όλους όσους θέλουν να εκπαιδευτούν στις πρώτες βοήθειες, στη διάσωση, σε όσους θέλουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο και να συμμετέχουν ενεργά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών στο τηλέφωνο 2892023199 Παρασκευή 8-10 και στο e-mail: [email protected] .

 

mesaralive.gr  07 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ