ΣΥΡΙΖΑ: Δεν αναλαμβάνει καμία θέση η Αχτσιόγλου

  26 September, 2023 ΑΡΘΡΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Δεν αναλαμβάνει καμία θέση η Αχτσιόγλου

Στο γραφείο είχαν μείνει οι δυο τους και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία άλλων προσώπων, ούτε και του Σωκράτη Φάμελλου.

«Όχι» από την Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε στην Έφη Αχτσιόγλου να αναλάβει όποιον τομέα επιθυμεί, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε. Η κυρία Αχτσιόγλου φέρεται να είπε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι «στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν θέλω να αναλάβω θέση. Δεν έχω την ενέργεια αυτή τη στιγμή. Ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι», επικαλούμενη τον μεγάλο φόρτο εργασίας που είχε η προεκλογική μάχη για τις εσωκομματικές εκλογές.
Μετά το «όχι» της Αχτσιόγλου, η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παραμείνει τομεάρχης Οικονομικών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Η δήλωση της Εφης Αχτσιόγλου μετά τη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη
Συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις. Από την δική μου πλευρά του ευχήθηκα φυσικά καλή δύναμη. Μου είπε αν θέλω οποιαδήποτε θέση που θα ενδιέφερε. Του είπα ότι στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω οποιαδήποτε θέση διότι μετά από πρώτη γραμμή αντιπολίτευσης για δύο χρόνια και διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις δεν έχω αυτή τη στιγμή την ενέργεια. Είναι αμιγώς προσωπική απόφαση. Δεν έχω την ενέργεια να αναλάβω αυτή τη στιγμή κάποια άλλη θέση πέραν από αυτή που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Είναι, ξαναλέω, καθαρά προσωπική απόφαση που έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες που νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει, και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ. Θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε θέλει. Ο ίδιος μου είπε ότι οπωσδήποτε θα χρειαστεί τις συμβουλές μου.
Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν «Θα μείνετε τομεάρχης Οικονομικών;», με την ίδια να απαντάει «Όχι, όχι δεν θα αναλάβω καμία θέση. Ο ίδιος μου είπε οποιαδήποτε θέση θέλω. Δε αρνήθηκα, το είπα εξαρχής. Κάναμε μία πιο γενική κουβέντα. Δεν περάσαμε σε πιο ειδικά. Του διευκρίνισα ότι δεν έχω την δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική η απόφαση. Το κλίμα ήταν μία χαρά, εξαιρετικό.

 

  26 September, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα