Συζητούν την ανάθεση μελέτης για νέο σχολικό κτήριο στη Γαλιά

mesaralive.gr  10 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Συζητούν την ανάθεση μελέτης για νέο σχολικό κτήριο στη Γαλιά

Το αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Γαλιάς για την ανάθεση μελέτης που θα δρομολογήσει εξελίξεις όσον αφορά την επίλυση του κτηριακού προβλήματος που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα, θα συζητηθεί σήμερα στη συνεδρίαση του ΔΣ Φαιστού.

Ας μην ξεχνάμε πως οι γονείς της Γαλιάς , από το 2013, μετά τον σεισμό που προκάλεσε σημαντικές στατικές βλάβες που καθιστούν αδύνατη τη λειτουργία του σχολείου, δεν έχουν σταματήσει να διεκδικούν   το δικαίωμα στη μόρφωση και την ασφάλεια των παιδιών τους. Κάτι  που προϋποθέτει την ανέγερση ενός σύγχρονου διδακτηρίου, σύμφωνα με τους υφιστάμενους κανονισμούς αντισεισμικής θωράκισης, το οποίο να καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών.

Κυρίαρχο αίτημά τους παραμένει να γίνει πράξη η κατασκευή νέου σχολικού κτιρίου.  Το θέμα λοιπόν έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου, στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου και θα ξεκινήσει στις 20:00.

 

mesaralive.gr  10 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα