«Συζητώντας για το παιδί» σήμερα στο Ζαρό

mesaralive.gr  14 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Συζητώντας για το παιδί» σήμερα στο Ζαρό

Το Κέντρο Ημέρας “Εν Πλω” της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Φαιστού συνεχίζει τη νέα δράση του, που απευθύνεται στην ευρύτερη Κοινότητα της Μεσαράς με τίτλο: «Συζητώντας για το παιδί».

«Κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα, στις 17:00, συναντιόμαστε γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί και όποιος άλλος ενδιαφέρεται και συζητάμε θέματα σχετικά με τα παιδιά. Είναι χαρά μας να έρθετε όλοι και μαζί να προβληματιστούμε, να μοιραστούμε απόψεις, ιδέες, εμπειρίες, να συζητήσουμε τις απορίες μας και να προτείνουμε λύσεις σε ό,τι μας αφορά από τη ζωή μας με τα παιδιά.

Οι συναντήσεις μας ξεκίνησαν από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 με το θέμα: «Από σύντροφοι… Γονείς!», ακολούθησε η 2η συνάντησή μας στις 13 Δεκεμβρίου, με θέμα: «Τυπικά στάδια ανάπτυξης λόγου & παιχνιδιού των παιδιών», στο χώρο του Κέντρου Ημέρας “Εν Πλω”.

Η επόμενη συνάντησή μας ορίστηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 17:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Ζαρού, με θέμα συζήτησης: «Παίζω σαν… παιδί!» και συντονίστρια την κ. Μαρία Καραγιώργου, Νηπιαγωγό και εθελόντρια του Κέντρου Ημέρας “Εν Πλω”. Ευχαριστούμε πολύ, για τη φιλοξενία και τη συνεργασία, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ζαρού και σας περιμένουμε να εξερευνήσουμε μαζί τον κόσμο του παιδικού παιχνιδιού» αναφέρεται σε σχετικό κάλεσμα.

 

mesaralive.gr  14 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα