Την επόμενη Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου επιστρέφει ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  13 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Την επόμενη Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου επιστρέφει ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Μια εβδομάδα ακόμα υπομονή θα κάνει ο Μανώλης Στεφανουδάκης για να βρεθεί στην «αγκαλιά» των δικών του ανθρώπων!!!!

Για να πάρει στην αγκαλιά του την κορούλα του αλλά και για να βρεθεί στην αγκαλιά της οικογένειάς του,  αλλά και όλων όσων χάρηκαν με τη χαρά του, δάκρυσαν με το βουρκωμένο του βλέμμα, πανηγύρισαν με την τιτάνια νίκη του στο Ρίο!!!!

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης  επιστρέφει την επόμενη Τρίτη το βράδυ στην Κρήτη και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του mesaralive.gr ετοιμάζεται υποδοχή ήρωα από τους συντοπίτες του και όχι μόνο!!!!

Η πρώτη υποδοχή θα γίνει όπως έχουν πλέον συνηθίσει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου!!!! Και λέμε όπως έχουμε συνηθίσει γιατί ο Μανώλης της «καρδιάς» μας χαίρει θερμής υποδοχής κάθε φορά που επιστρέφει από ένα αγωνιστικό του ταξίδι! Και δικαίως! Είναι τόσα τα αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας που σκορπά με κάθε νίκη του! Κι αξίζει αυτή την θερμή υποδοχή!!!!

 Επίσης όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του mesaralive.gr γλέντι με καλεσμένο όλο τον κόσμο προετοιμάζεται την ερχόμενη Τρίτη και στη Γαλιά!!!!

Όσο περνούν οι μέρες το mesaralive.gr θα σας ενημερώνει για το θέμα και για τον τρόπο που η Κρήτη, η Μεσαρά και η Γαλιά θα υποδεχτούν τον Γίγαντα Αθλητή τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη, το παλληκάρι με την Χρυσή Καρδιά!!!!!

 

mesaralive.gr  13 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ