“Τολμάμε Μαζί”: Υποψήφιος και ο Αντώνης Νουαράκης

  30 July, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
“Τολμάμε Μαζί”: Υποψήφιος και ο Αντώνης Νουαράκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μία ακόμα πολύ δυνατή και πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητά έρχεται να προστεθεί στην παράταξη "Τολμάμε Μαζί". Ο κύριος Αντώνης Νουαράκης (Νουάρος) ενισχύει με την παρουσία του και τη δυνατή του προσωπικότητα το ψηφοδέλτιο του κορμού.
Ο κ. Νουαράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Μοίρες, έχοντας καταγωγή από τα Βορίζια και το Ζαρό. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί στον Κόκκινο Πύργο, είναι παντρεμένος με την κυρία Μαρκάκη Εύα και έχουν δύο κόρες. Υπηρετεί με συνέπεια για 30 συναπτά έτη, το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα στο τμήμα ΤΑΕ ΜΕΣΣΑΡΑΣ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε Καλή επιτυχία
και καλή δύναμη στην κοινή μας προσπάθεια για να έχουμε ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και των προσδοκιών μας!
"Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές λόγω του ότι η καθημερινή μου επαφή με τους συμπολίτες μου με έκαναν να θέλω να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο.
Αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη, να στηρίξω τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη, επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", γιατί είναι ένας άνθρωπος με όραμα, θέληση, ικανότητα και ανοιχτούς ορίζοντες. Τον γνωρίζω προσωπικά αρκετά χρόνια, του έχω εμπιστοσύνη και γνωρίζω ότι αυτόσκοπός του είναι η ανοικοδόμηση του Δήμου, χωρίς προσωπικό όφελος. Τον στηρίζω και θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.
Τολμάμε Μαζί, λοιπόν με γνώση Τόλμη και αποφασιστικότητα για το Δήμο των ελπίδων και των προσδοκιών μας, για να διοικηθεί ο τόπος μας από ανθρώπους που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια με προσωπικούς αγώνες ότι παλεύουν με συνέπεια και ήθος για ένα καλύτερο αύριο. Συμπολίτες και Συμπολίτισσες, σας καλώ να με στηρίξετε για να δώσουμε στο Δήμο μας τη θέση που του αξίζει"!
 

 

  30 July, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ