Ο Π.Σ. Γαλιάς αναβάλει τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις λόγω πένθους
Την απόφαση να μην πραγματοποιήσει φέτος καλοκαιρινές εκδηλώσεις λόγω πένθους, πήρε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλιάς.
Την απόφαση να μην πραγματοποιήσει φέτος καλοκαιρινές εκδηλώσεις λόγω πένθους, πήρε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλιάς.
«Ο πρόσφατος καύσωνας, με θερμοκρασίες «ρεκόρ» που άγγιξαν ακόμη και τους 46 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές της Κρήτης, έπληξε έντονα και εκτεταμένα τις υπαίθριες καλλιέργειες του Ν. Ηρακλείου, επιφέροντας σημαντικές ζημιές στην παραγωγή των κηπευτικών και των αμπελιών (επιτραπέζια σταφύλια, σταφιδάμπελα, κρασάμπελα).
Με τον μοναδικό Ψαραντώνη γιορτάζει ο ΓΑΣΜ στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Μοιρών φέτος την ετήσια εκδήλωση του.
Νέο τρόπο «εισβολής» σε σπίτι, είχαμε χθες το βράδυ στο Τυμπάκι.
Το «νερό νεράκι» λέει και το Καλαμάκι…
Εικόνες καταστροφής κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του mesaralive.gr σε αμπέλια στον κάμπο της Μεσαράς…
Ισχυρές ενδείξεις, οι οποίες κατατείνουν ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος απήχθη στις 30 Μαρτίου την ώρα που κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στα Καλέσσα Ηρακλείου, είναι ζωντανός, φαίνεται ότι βρίσκονται στα χέρια της οικογένειας του 54χρονου επιχειρηματία.
...αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων
Προς μια κατεύθυνση που θα ενώσει τον τουρισμό με τον πρωτογενή τομέα, εγχείρημα που εδώ και χρόνια προσπαθούν να κάνουν πράξη οι φορείς της Κρήτης, φέρνει στην επιφάνεια με ένα πρότζεκτ που προωθεί ο τουριστικός κολοσσός TUI επενδύοντας στην ποιότητα και ξεκινώντας την προσπάθεια που θα αφορά όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη που έγινε σήμερα η παρουσίαση του project αυτού.
Γεμάτη γλύκα ήταν η πρώτη ουσιαστικά συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμακίου σε Μεσαρίτικη εκδήλωση!
Μπορεί η φουσκοθαλασσιά να ήταν αποτρεπτική για κάποιους ώστε να κολυμπήσουν στην πανέμορφη παραλία του Κόκκινου Πύργου, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ
Είναι άραγε παγκόσμια πρωτοτυπία ο συγκεκριμένος τρόπος αποκατάστασης λακκουβών;
Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν τους φίλους της τέχνης να επισκεφτούν εχθές 1η Ιουλίου τον πολυχώρο γεύσης και τέχνης «Ράφτης» για να παραστούν στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης της φωτογραφικής ομάδας Metapolis με τίτλο Loss.
Άλλο ένα τροχαίο, σε σημείο όπου και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί κι άλλα, συνέβη λίγο μετά τις 11 το μεσημέρι στην κεντρική λεωφόρο του Τυμπακίου.
Μετά από τρεις μέρες ασυνήθιστου καύσωνα, οι υψηλές θερμοκρασίες υποχωρούν από την Δευτέρα.
Με τις απολογίες των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι δικάζονται από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για το σοβαρό τραυματισμό δυο νεαρών Κρητικών -ηλικίας τότε 19 και 15,5 ετών-, κατά τη διάρκεια καταδίωξης, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, τον Ιανουάριο του 2013, συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης.
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο Μίνως Κυριακού.
Ένα χρήσιμο εργαλείο για την τσέπη μας ετοίμασαν δύο Ηρακλειώτες φοιτητές που, όπως όλα δείχνουν, πριν ακόμα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους μπαίνουν δυναμικά στον τομέα της τεχνολογίας επιφυλάσσοντας μας κι άλλες πολλές εκπλήξεις στο μέλλον.
Κυρίως σε δέντρα και αμπέλια
Διακοπές ρεύματος προγραμματίζει και αυτή την εβδομάδα η ΔΕΗ για την περιοχή της Μεσαράς.