Η Θεά Τύχη “χαμογέλασε” ξανά στην Κρήτη
Σε πρακτορείο του νησιού παίχτηκε το ένα από τα τρία δελτία του Τζόκερ με τις 5 επιτυχίες
Σε πρακτορείο του νησιού παίχτηκε το ένα από τα τρία δελτία του Τζόκερ με τις 5 επιτυχίες
Πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή
Που καταγράφονται οι υψηλότερες επιδόσεις, αναφορικά με τον αριθμό των ελέγχων
Ο νεαρός ξεβράστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουομένων.
Μηχανή (τύπου παπάκι)συγκρούστηκε χθές βράδυ με αυτοκίνητο μέσα στο Τυμπάκι με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι ο οδηγός της μηχανής.
Μια ολόκληρη περιοχή, φαίνεται να «στενάζει» από τις φόλες που ρίχνουν ασυνείδητοι συχνά πυκνά. Πρόκειται για το βόρειο τμήμα των Μοιρών το οποίο «χτένισαν» την Πέμπτη το απόγευμα ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος Ντάικα με το χειριστή της κ. Σπύρο Νηστικάκη, μέλη της Κρητικής Ομάδας Σκύλων για την Ανίχνευση Δηλητηριασμένων Δολωμάτων (ΚΟΣ).
Στο Καστέλλι, το Θραψανό και το Αρκαλοχώρι Πεδιάδος Ηρακλείου πραγματοποιείται ένα σημαντικό τετραήμερο συνέδριο, με θέμα τη Μάχη της Κρήτης, την Κατοχή και την Αντίσταη στην Κρήτη, καθώς και τα πολεμικά αεροδρόμιο του νησιού στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Στην ανάγκη άμεσης αποτίμησης των ζημιών που υπέστησαν οι αμπελοκαλλιέργειες του Ηρακλείου μετά το πρόσφατο κύμα καύσωνα, αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου.
Άλλο ένα διαγωνισμό πρέφας διοργανώνει ο Σύλλογος Ανάπτυξης και Προστασίας Οικισμού Τζίγκουνα.
Η μελέτη, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται σήμερα στο Cell Metabolism, ένα από τα πιο έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, αποκαλύπτει έναν νέο, κεντρικό μηχανισμό ρύθμισης του μεταβολισμού των νευρικών κύτταρων στον εγκέφαλο θηλαστικών.
Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» παρουσιάζουν για πρώτη φορά στη Κρήτη το ανατρεπτικό και πολυεπίπεδο παραμύθι του Γιάννη Ξανθούλη "Η Αλίκη στη χώρα των ψαριών" σε μια μεγάλη περιοδεία από τις 17 Ιουλίου έως και τις 24 Ιουλίου.
Ανακοίνωση ΔΗΜ.Τ.Ο Φαιστού:
Δυο τόποι που μάτωσαν και υπέστησαν με αγριότητα το πέρασμα των δυνάμεων κατοχής των Γερμανών στη σύγχρονη ιστορία, συναναστράφηκαν χθες τη νύχτα στην Καλή Συκιά μέσα από τη δεύτερη παραγωγή «Το Αμάρι στις φλόγες» των δημοσιογράφων Γιάννη Κανελλάκη και Μανόλη Παντινάκη.
Η περιοχή της Γαλιάς όπως ήδη έχουμε γράψει, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το νερό και μάλιστα είχε μείνει για αρκετά 24ωρα χωρίς νερό με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται έντονα και τους υπεύθυνους να διερευνούν που πάει το νερό...
Στις "κλασικές" κατευθύνσεις επαγγελματικής αποκατάστασης, με άλλα λόγια στο τρίπτυχο των ιατρικών, νομικών και πολυτεχνικών σχολών, στράφηκαν και φέτος οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιεί ενημερωτική ημερίδα με τίτλο: «Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης - Εργαλείο Ανάπτυξης – Σήματα «κρήτη», «κρητική κουζίνα» & «κρητικό μπακάλικο».
Θα υπάρξει ανακατανομή των Voucher που δεν θα χρησιμοποιηθούν, στα τέλη Σεπτεμβρίου, με στόχο να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις των δομών
Ξεκίνησε η τοποθέτηση των πρώτων καλαθιών απορριμμάτων κατά μήκος του παραλιακού δρόμου από τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμακίου!
Λίγες μόλις μέρες πριν από το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για την Μεσαρά το φετινό Καλοκαίρι!
Δυστυχώς για άλλη μια φορά έρχεται στην επικαιρότητα το θέμα των δηλητηριασμένων δολωμάτων…