150 παιδιά στο  1ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών

mesaralive.gr  23 May, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
150 παιδιά στο   1ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το 1ο τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ της ΕΣΠΕΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες, με την συμμετοχή 7 συλλόγων και περίπου 50 ομάδων κοριτσιών κ αγοριών, (150 παιδιά), μια διοργάνωση την οποία είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει ο ΓΑΣΜ.

Ο ΓΑΣΜ συμμετείχε στο τουρνουά με 17 ομάδες κοριτσιών Γ΄-Δ'-Ε'-ΣΤ' δημοτικού με εξαιρετική αγωνιστική παρουσία. Ο σκοπός αυτών των αγώνων είναι η συμμετοχή και  η εμπειρία, μια εμπειρία η οποία για τα περισσότερα παιδιά ήταν η 1η τους την οποία και οπωσδήποτε θα θυμούνται για πολλά χρόνια.
Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι παρακάτω: ΓΑΣΜ, ΑΘΛΕΣΗ, ΓΕΗ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΓΡΥΠΑΣ, ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ, ΟΦΗ.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΣΠΕΚ που συμπεριέλαβε στα φετινά τουρνουά και την διοργάνωση στην Μεσσαρά, την διοίκηση του ΓΑΣΜ που ανέλαβε και οργάνωσε εξαιρετικά τους αγώνες, τις αθλήτριες του συλλόγου μας ΚΟΥΤΣΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΖΩΡΤΖΑΚΑΚΗ ΖΩΗ που βοήθησαν εκτελώντας εθελοντικά χρέη διαιτητών και φυσικά τους συναδέλφους προπονητές των άλλων συλλόγων για την άψογη συνεργασία. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μαμάδες των αθλητριών του ΓΑΣΜ που επιμελήθηκαν τον εξαιρετικό μπουφέ που απόλαυσαν όλοι όσοι φιλοξενήθηκαν στο Κλειστό  των Μοιρών» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του προπονητή του ΓΑΣΜ κ. Παναγιώτη Ιωάννου.

 

mesaralive.gr  23 May, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα