Αποχαιρέτησαν όλοι τον Γιώργο που πνίγηκε στο Αγιοφάραγγο

  09 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αποχαιρέτησαν όλοι τον Γιώργο που πνίγηκε στο Αγιοφάραγγο

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες φίλοι και συγγενείς στον άτυχο Γιώργο Μπουζέτο που έχασε τη ζωή του, όταν η θάλασσα στο Αγιοφάραγγο έμελλε να γίνει ο «υγρός» του τάφος.  Η εξόδιος Ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καστρίου Κυνουρίας  σήμερα το απόγευμα.

Ο Γιώργος Μπουζέτος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και ο αδόκητος θάνατος του αποτελεί μια τραγωδία την οποία κανείς δεν μπορεί να πιστέψει.  

Όπως έγραψε το newshub.gr το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, με τον 23χρονο και την παρέα του, να μην υπολογίζουν τους ισχυρους νοτιάδες που επνεαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή στη θάλασσα.

Η παρέα του μάλιστα ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο για να παραλάβει τον νεαρό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το Λιμενικο δεν κατέστη δυνατό να προσεγγίσει λόγω των καιρικών συνθηκών με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της ΕΜΑΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γιατρός που έκανε επίσης εκεί το μπάνιο της δε μπόρεσε να προσφέρει κάποια επιπλέον βοήθεια στον 23χρονο, ο οποίος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή

 

  09 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ