Αρμουτάκης: Ενα νέο στολίδι σε τροχιά υλοποίησης για την Υγεία στη Μεσαρά

ekriti.gr   28 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Αρμουτάκης: Ενα νέο στολίδι σε τροχιά υλοποίησης για την Υγεία στη Μεσαρά

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει από σήμερα ένα έργο πνοής για όλη τη Μεσαρά, καθώς σήμερα θα γίνει η εξαγγελία για την κατασκευή του νέου Κέντρου Υγείας Μοιρών!

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης θα εξαγγείλλει το νέο Κέντρο Υγείας, το οποίο κατασκευάζεται σε έκταση κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου. Οπως αναφέρει ο Δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτακης μιλώντας στο mesaralive.gr πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο θα βοηθήσει τη Μεσαρά. «Η έκταση 3.600 τμ συνολικά που παραχωρήθηκε στη ΔΥΠΕ, αποτελεί ένα ιδανικό σημείο, για το έργο του οποίου η μελέτη προχωρά στο τελικό της στάδιο», σημειωνει ο ίδιος. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η δημοπράτηση αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2019. Ο Δήμος Φαιστού έχει αναλάβει τη διαδικασία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για την επίσπευση της κατασκευής του έργου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επισήμανε ότι η Περιφέρεια δεσμεύει 2 εκ. ευρώ για το καινούριο Κέντρο Υγείας.

Είναι ένα έργο, το οποίο κρίνεται αναγκαίο, γιατί το υφιστάμενο κτίριο, όχι μόνο δεν πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά το μισό κτίριο εχει κριθεί κατεδαφιστέο.

 

ekriti.gr   28 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα