Χωρίς εκπρόσωπο από το Ζαρό...

Ανατροπές έρχεται να προκαλέσει η -νέα και τελική όπως φαίνεται απόφαση του Πρωτοδικείου-, σύμφωνα με την οποία στην εκλογική περιφέρεια Ζαρού, την 3η έδρα καταλαμβάνει η παράταξη "Φαιστός Ενεργοί Πολίτες" της κας Πετρακογιώργη και όχι η παράταξη "Τολμάμε Μαζί", του νέου Δημάρχου κ. Νικολιδάκη.
Έτσι, ενώ μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι την ΔΕ Ζαρού θα εκπροσωπούν στα Δημοτικά έδρανα οι κ.κ: Καργάκης Εμμανουήλ, Αλπαντάκης Χαράλαμπος και Λεονταράκης Βασίλης, έρχεται η απόφαση του Πρωτοδικείου για να αντικαταστήσει τον κ. Λεονταράκη Βασίλη του συνδυασμού "Τολμάμε Μαζί", με τον Σαριδάκη Εμμανουήλ του συνδυασμού "Φαιστό΅Ενεργοί Πολίτες".
Αυτό συνέβη λόγω των υπολοίπων ανα Δημοτική Ενότητα, όπου για το συνδυασμό του κ. Νικολιδάκη το υπόλοιπο είναι μεγαλύτερο στην ΔΕ Τυμπακίου , ενώ στην ΔΕ Ζαρού είναι για την κα. Πετρακογιώργη.
Επομένως στην ΔΕ Ζαρού ο κ. Νικολιδάκης λαμβάνει ΜΗΔΕΝ έδρες, ενώ στο Τυμπάκι λαμβάνει πέντε, αντί για τέσσερις και η κα. Πετρακογιώργη λαμβάνει την έδρα στο Ζαρό, αντί στο Τυμπάκι.
Δείτε επίσης
- Λειψυδρία: Καμπανάκι και για τα υπόγεια ύδατα – Η χαρακτηριστική περίπτωση των Μοιρών
- Matala Beach Festival 2025: Πρεμιέρα για το κορυφαίο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Νότου
- Ο Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί....
- Δήμος Φαιστού: Ανακοίνωση Για τους πληγέντες από τους σεισμούς του 2021
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»