Χωρίς εκπρόσωπο από το Ζαρό...

Ανατροπές έρχεται να προκαλέσει η -νέα και τελική όπως φαίνεται απόφαση του Πρωτοδικείου-, σύμφωνα με την οποία στην εκλογική περιφέρεια Ζαρού, την 3η έδρα καταλαμβάνει η παράταξη "Φαιστός Ενεργοί Πολίτες" της κας Πετρακογιώργη και όχι η παράταξη "Τολμάμε Μαζί", του νέου Δημάρχου κ. Νικολιδάκη.
Έτσι, ενώ μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι την ΔΕ Ζαρού θα εκπροσωπούν στα Δημοτικά έδρανα οι κ.κ: Καργάκης Εμμανουήλ, Αλπαντάκης Χαράλαμπος και Λεονταράκης Βασίλης, έρχεται η απόφαση του Πρωτοδικείου για να αντικαταστήσει τον κ. Λεονταράκη Βασίλη του συνδυασμού "Τολμάμε Μαζί", με τον Σαριδάκη Εμμανουήλ του συνδυασμού "Φαιστό΅Ενεργοί Πολίτες".
Αυτό συνέβη λόγω των υπολοίπων ανα Δημοτική Ενότητα, όπου για το συνδυασμό του κ. Νικολιδάκη το υπόλοιπο είναι μεγαλύτερο στην ΔΕ Τυμπακίου , ενώ στην ΔΕ Ζαρού είναι για την κα. Πετρακογιώργη.
Επομένως στην ΔΕ Ζαρού ο κ. Νικολιδάκης λαμβάνει ΜΗΔΕΝ έδρες, ενώ στο Τυμπάκι λαμβάνει πέντε, αντί για τέσσερις και η κα. Πετρακογιώργη λαμβάνει την έδρα στο Ζαρό, αντί στο Τυμπάκι.
Δείτε επίσης
- Μετακίνηση σε βάθος 11,5 μέτρων στο Μαγαρικάρι- Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς ρωγμές
- Κρήτη: τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων
- Δωρεάν στειρώσεις και ηλεκτρονική σήμανση από το Δήμο Φαιστού για ζώα συντροφιάς
- Ναυταθλήτικός Όμιλος Τυμπακίου: “ΦΑΙΣΤΟΣ RACE 2025”: Οpen Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας
- Μοίρες: Οικογενειακή βία- Μέχρι και μέσα από τα κρατητήρια την απειλούσε