Δήμος Φαιστού: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι μνηστήρες για το δημαρχιακό θώκο

mesaralive.gr  28 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι μνηστήρες για το δημαρχιακό θώκο

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο πολιτικό σκηνικό του Δήμου Φαιστού με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές την άνοιξη του 2019.

Οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων που έχουν ήδη πάρει επίσημο χαρακτήρα, ενώ ακόμη βρισκόμαστε και σε επίπεδο ζυμώσεων, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι τελικές κινήσεις μετά την ψήφιση του «Κλεισθένη» από την Βουλή και την εφαρμογή της απλής αναλογικής

Ο Αρμουτάκης

Ο νυν Δήμαρχος Φαιστού, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και με δηλώσεις του δεν πρόκειται να διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχεία, καθώς θεωρεί πως ο πολυετής αυτοδιοικητικός του κύκλος ήρθε η ώρα να κλείσει. Ζητούμενο είναι η πρόθεση του και σε ποιον θα προσφέρει τη στήριξη του ενόψει των εκλογών.

Η Πετρακογιώργη

Η πρώην δήμαρχος κ. Μαρία Πετρακογιώργη φαίνεται πως είναι ετοιμη να επαναδιεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα. Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Φαιστού  έχει ξεκινήσει επαφές με παράγοντες της περιοχής, φιλοδοξώντας να καταρτίσει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο.

Η ίδια κρατά δημόσια χαμηλούς τόνους και η τελική της κίνηση αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ο Γρηγόρης Νικολιδάκης

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την δημαρχία Φαιστού έχει εκφράσει ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στην περιοχή επί δημαρχίας Πετρακογιώργη. Μάλιστα ο ίδιος έχει κάνει και επίσημη ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Μαθιουδάκης

Επίσημη ανακοίνωση έχει βγάλει και ο κ. Γιάννης Μαθιουδάκης, ο οποίος είναι γνώστης των πραγμάτων και των καταστάσεων του Δήμου, εχοντας εμπειρία και μέσω της ενασχόλησης του με τα ΜΜΕ

Ο Γιάννης Νικολάκάκης

Έτοιμος να διεκδικήσει το Δήμο είναι και ο νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες επιθυμεί σύμφωνα να αποτελέσει την φυσική συνέχεια του νυν δημάρχου.

Με βάση άλλες πληροφορίες, μνηστήρες για το δημαρχιακό θώκο θα αποτελέσουν ο κ. Χαρίδημος Κοκαράκης, ο οποίος και στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος, η κ Ελένη Τιτάκη – Λεονταράκη, ο κ. Λάμπρος Καμπουράκης, νυν περιφερειακός σύμβουλος, αλλά και η κ. Γενοβέφα Χουστουλάκη, από την Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Φαιστού

 

mesaralive.gr  28 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα