Διαστάσεις παίρνει το θέμα της κόντρας των αγροτών με τον Υπουργό!

mesaralive.gr  13 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Διαστάσεις παίρνει το θέμα της κόντρας των αγροτών με τον Υπουργό!

Μέσα από το mesaralive.gr διαβάσατε χθες αποκλειστικά για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους παραγωγους κηπευτικών της Κρήτης και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως έγραψε χθες το mesaralive.gr οι αγρότες διακόπτουν κάθε επαφή με τον κ. Σταύρο Αραχωβίτη. Σήμερα εξάλλου το θέμα επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Μανώλης Ορφανουδακης στο Ραδιο Κρητη.

Σε δηλώσεις του στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Μανώλης Ορφανουδάκης, τόνισε ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς το Υπουργείο για ραντεβού με τον Υπουργό, ο κ. Αραχωβίτης δεν έχει ανταποκριθεί. "Ή δεν ξέρει ότι ζητάμε συνάντηση μαζί του, ή συμβαίνει κάτι άλλο", λέει ο κ. Ορφανουδάκης, προσθέτοντας ότι "ο Υπουργός βρίσκει χρόνο να συναντηθεί με "φίλους" ή φίλα προσκείμενους στο κόμμα του, αλλά όχι με τους εκλεγμένους εκπροσώπους των αγροτών του νησιού".
"Εμείς θα σταματήσουμε να παρακαλάμε. Ο κ. Αραχωβίτης πρέπει να κατέβει στην Κρήτη, να συμμετάσχει σε σύσκεψη στην Περιφέρεια, να ενημερωθεί από τον Σταύρο Αρναουτάκη που είναι γνώστης των προβλημάτων των αγροτών του νησιού. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο", είπε ο κ. Ορφανουδάκης.

 

mesaralive.gr  13 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα