Δύο δυναμικές Υποψηφιότητες με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

  10 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δύο δυναμικές Υποψηφιότητες με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

Δύο ακόμα δυναμικές Υποψηφιότητες, με καταγωγή από τις Καμάρες, συμμετέχουν στη μάχη των Αυτοδιοικητικών Εκλογών με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη: Ο Κωστής Σταθοράκης (Ρηγόκωστας) που θα είναι Υποψήφιος στον κορμό και η Αριστέα (Αριστούλα) Αυγενάκη, θυγατέρα Κανάκη, η οποία θα είναι Υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο Καμαρών.

Ο Κωστής Σταθοράκης (Ρηγόκωστας) που είναι πατέρας τριών παιδιών, διαθέτει πολύ σημαντική εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Τυμπακίου, με μια ιδιαίτερα γόνιμη θητεία, με έργο και σημαντική προσφορά στα κοινά, αποφάσισε να συμμετέχει στη μεγάλη Παράταξη «Φαιστός, Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, ως Υποψήφιος στον κορμό του Ψηφοδελτίου, με στόχο την πρόοδο και την προκοπή του Δήμου Φαιστού.

Η Αριστέα (Αριστούλα) Αυγενάκη, μητέρα δύο παιδιών, που κατοικεί με την οικογένεια της στις Καμάρες, θα είναι Υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο του χωριού της, έχοντας μεγάλη διάθεση για προσφορά στα κοινά, αποφασισμένη να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων και στην αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν τους συγχωριανούς της, διεκδικώντας για τον τόπο της το μερίδιο της ανάπτυξης που του αναλογεί.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

«Η μεγάλη Συμμαχία Προόδου όλων των δημοτών και των δημοτισσών Φαιστού στηρίζει τη δυναμική της σε ανθρώπους εργατικούς, δραστήριους, με ικανότητες και με διάθεση για προσφορά στο χωριό τους και στον δήμο τους, όπως είναι ο Κωστής Σταθοράκης και η Αριστούλα Αυγενάκη που η αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον τόπο μας είναι το πιό ισχυρό κίνητρο για τη συμμετοχή τους στα κοινά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου!».

Όπως ανέφερε ο Κωστής Σταθοράκης:

» Έναν δήμο με τέτοια προσόντα όπως είναι ο δικός μας Δήμος Φαιστού, δεν μπορούμε, δεν δικαιούμαστε, να τον αφήνουμε στάσιμο, χωρίς προοπτική ανάπτυξης. Αποφάσισα να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στην Παράταξη όλων των δημοτών «Φαιστός, Συμμαχία Προόδου» γιατί πιστεύω ότι  αποτελεί την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας την απραξία και όλοι μαζί να κάνουμε πολλά για τον δήμο μας!».

Όπως ανέφερε η Αριστέα Αυγενάκη:

«Το χωριό μου, όπως και όλα τα χωριά του δήμου μας έχει ανάγκη από έργα, υποδομές και κυρίως από το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής που οφείλει να είναι παρούσα και να νοιάζεται για τα προβλήματα μας. Αυτό, δυστυχώς, σήμερα δεν συμβαίνει και πρέπει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να το ανατρέψουμε. Προσωπικά είμαι έτοιμη να δουλέψω, μαζί με όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες μου, για να λύσουμε προβλήματα και να διεκδικήσουμε πράγματα!».

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  10 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα