Ελλάδα: Άγριο έγκλημα στην Κηφισιά-Τον σκότωσε ντυμενος...σαμουράι

  23 October, 2021 ΑΡΘΡΑ
Ελλάδα: Άγριο έγκλημα στην Κηφισιά-Τον σκότωσε ντυμενος...σαμουράι

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από περιστατικό με τους πυροβολισμούς, που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ένας ακόμα τραυματίστηκε στην λεωφόρο Τατοΐου, στην Κηφισιά.

Πρόκειται για δύο υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες διασωλήνωσης στην περιοχή. Δράστης ένας σαραντάχρονος ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του, στην οδό Σκουφά στην Κηφισιά. Φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά προβλήματα.

Ήταν ντυμένος σαμουράι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο άνδρας έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκουφά ντυμένος με στολή Σαμουράι και μετέβη στη λεωφόρο Τατοΐου, όπου βρίσκονταν δύο εργαζόμενοι φυσικού αερίου οι οποίοι πραγματοποιούσαν εργασίες.

Φέρεται να διαπληκτίστηκε για το κόστος του φυσικού αερίου, άρχισε να τους λέει περί «μαύρης μαγείας», καταλήγοντας να τραβά όπλο -το οποίο κατείχε παράνομα- και να πυροβολεί το έναν στην κοιλιακή χώρα και στον μηρό και τον δεύτερο επίσης στον μηρό.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου ένας έχασε τη μάχη, ενώ ο άλλος νοσηλεύεται.

Ο 40χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ωστόσο τον καταδίωξαν και τελικά παραδόθηκε στις αρχές.

Μέσα στο σπίτι του, όπου διέμενε με την κατάκοιτη μητέρα του, βρέθηκαν όπλα και σπαθιά.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είναι άνθρωπος που αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε πυροβολήσει και στο παρελθόν ζώα και κάδους.

 

  23 October, 2021 ΑΡΘΡΑ