Ευχαριστήριο από το «ΜΕΛΛΟΝ» και ανακοινωση για τα καπάκια

  11 September, 2018
Ευχαριστήριο από το «ΜΕΛΛΟΝ» και ανακοινωση για τα καπάκια

Ανακοινωση από το Σύλλογο

«Την Παρασκευή που μας πέρασε, 7/9/2018, πραγματοποιήθηκε η τελευταία για φέτος καλοκαιρινή δράση του συλλόγου μας, στην οποία είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε για ακόμα μια χρονιά την θεατρική ομάδα του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου Αγίας Βαρβάρας, με την παράσταση "Η νεράιδα και το παλικάρι". Η θεατρική παράσταση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και είχε ελεύθερη είσοδο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συντελεστές των καλοκαιρινών δράσεων, τη θεατρική ομάδα, τους τεχνικούς, τους απλούς εθελοντές, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του σε κάθε εκδήλωση, καθώς και το τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ Μοιρών. Και του χρόνου!»

Παραλληλα εξέδωσε ανακοινωση στην οποία αναφέρει: 

«Ολοκληρώθηκε η συλλογή καπακιών από τις κατασκηνώσεις Ζωγραφάκη για φέτος! Η συνολική ποσότητα η οποία συλλέχθηκε φτάνει τον 1 τόνο! Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες, εργαζόμενους, παιδιά, γονείς και φίλους της κατασκήνωσης που στηρίζουν,  ανακυκλώνοντας, το σύλλογό μας αλλά και το περιβάλλον! Επίσης τον εθελοντή-μπαμπά κ. Νίκο Λεμονάκη που παρέλαβε και μετέφερε την τελευταία ποσότητα καπακιών στο σύλλογό μας. Και του χρόνου!»

 

  11 September, 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα