Φαιστός-Συμμαχία Προόδου: Και ο Δήμήτρης Στεφανουδάκης στο πλευρό του Μαθιουδάκη

  14 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Φαιστός-Συμμαχία Προόδου: Και ο Δήμήτρης Στεφανουδάκης στο πλευρό του Μαθιουδάκη


Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, ο νυν Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γαλιάς Δημήτρης Στεφανουδάκης, συνταξιούχος Υπάλληλος της Περιφέρειας Κρήτης. 

Πατέρας ενός παιδιού, το οποίο απέκτησε με την σύζυγο του Κατερίνα Τζωρτζακάκη, εργαζόμενη στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, ο Δημήτρης Στεφανουδάκης έχει πολύτιμη γνώση και μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά και δημοτικά πράγματα, ως εργαζόμενος για πολλά χρόνια στην Περιφέρεια και ως εκλεγμένος, σήμερα, άκρως επιτυχημένος στο έργο του, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού του, της Γαλιάς, όπου η προσφορά του αναγνωρίζεται από όλους. 

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:
 "Η ιδιαίτερα σημαντική και αναγνωρισμένη  προσφορά του Δημήτρη Στεφανουδάκη στον Δήμο Φαιστού αλλά και η αμείωτη διάθεση του να προσφέρει ακόμα περισσότερα, τον καθιστά έναν πολύτιμο στέλεχος της Παράταξης μας που νοιάζεται για τον τόπο του, έχει γνώσεις, εμπειρία, ιδέες αλλά και την μαχητικότητα που χρειάζεται για να διεκδικεί και να κερδίζει πράγματα για τους συμπολίτες του, εκπροσωπώντας τους επάξια! Ο Δήμος Φαιστού είναι τυχερός που έχει τέτοιους δημότες όπως τον Δημήτρη Στεφανουδάκη που διαθέτουν απεριόριστο χρόνο για τα κοινά, κάνοντας έργο, χωρίς προσωπικές βλέψεις αλλά με μοναδικό ενδιαφέρον τους την προκοπή του τόπου τους!". 

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Στεφανουδάκης:
 "Η πρόοδος και η ανάπτυξη του δήμου μας είναι υπόθεση όλων μας, των δημοτών που γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα της περιοχής μας γιατί τα βιώνουμε καθημερινά, αλλά ξέρουμε και τις δυνατότητες του τόπου μας γι' αυτό και δεν έχουμε δικαιολογία να τις αφήνουμε αναξιοποίητες. Όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε έργα, υποδομές και καλύτερη ποιότητα ζωής. Η Παράταξη "Φαιστός, Συμμαχία Προόδου", με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη μας δίνει την δυνατότητα να ενώσουμε δυνάμεις για το κοινό καλό και προσωπικά δεν θα μπορούσα να απουσιάζω από αυτήν την μεγάλη, ελπιδοφόρα, πρωτοποριακή για τον δήμο μας, προσπάθεια!" 
 

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  14 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα