Φαιστός-Συμμαχία Προόδου: Μαζί με τον Γιάννη Μαθιουδάκη ο Τυμπακιανος Χρήστος Χαραλαμπάκης

  21 May, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Φαιστός-Συμμαχία Προόδου: Μαζί με τον Γιάννη Μαθιουδάκη ο Τυμπακιανος Χρήστος Χαραλαμπάκης

Ανάμεσα στους νέους ηλικιακά Υποψηφίους που θα συμμετέχουν στο Ψηφοδέλτιο της μεγάλης σύμπραξης δυνάμεων της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, είναι και ο Χρήστος Χαραλαμπάκης, από το Τυμπάκι, εκπροσωπώντας τη νέα και πολλά υποσχόμενη γενιά Δημοτών που θέλουν -και μπορούν!- να συμβάλλουν στο να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στον Δήμο Φαιστού.

Ο Χρήστος Χαραλαμπάκης που εργάζεται ως Ιδιωτικός υπάλληλος, είναι πατέρας ενός παιδιού, θέλοντας -όπως τονίζει- να το δει να μεγαλώνει, να ζει και να δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε έναν Δήμο με αναπτυξιακές προοπτικές, δυνατότητα που ο Δήμος Φαιστού μπορεί να προσφέρει σε όλους, με βάση τα πολλά, αλλά αναξιοποίητα, προσόντα της περιοχής μας.  

Όπως τονίζεται από την Παράταξη του Υποψηφίου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη, «Καλωσορίζουμε τον Χρήστο, ένα νέο ηλικιακά συνδημότη μας, στην συμμαχία προόδου, όπου συμμετέχουμε όλοι μας  με στόχο έναν Δήμο της προοπτικής και της ανάπτυξης. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, η συμμετοχή όλο και περισσότερο νέων ηλικιακά δημοτών μας, με αποφασιστικότητα, δυναμισμό και διάθεση για προσφορά, μας  γεμίζει χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία ότι με την συμβολή τους μπορούμε να πετύχουμε πολλά»!

Όπως ανέφερε ο Χρήστος Χαραλαμπάκης «Ευχαριστώ την Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, τον Υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη και όλες τις συνδημότισσες & όλους τους συνδημότες μου, που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία για αλλαγή σελίδας στο Δήμο μας, για την δυνατότητα που μου δίνουν να αγωνιστώ μαζί τους για ένα καλύτερο Δήμο με προοπτικές. Αυτό είναι κάτι που προσωπικά αισθάνομαι το χρωστάω στο παιδί μου και στα παιδιά της γενιάς του που δικαιούνται έναν Δήμο Φαιστού με ποιότητα ζωής και αξίζουν ένα καλύτερο, ελπιδοφόρο, παρόν και μέλλον»!  

 

  21 May, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ