Φαιστος-Συμμαχία Προόδου: Συμπληρώνεται το πάζλ των υποψηφίων

  31 August, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Φαιστος-Συμμαχία Προόδου: Συμπληρώνεται το πάζλ των υποψηφίων

Νέοι συμπαραστάτες για τον Γιάννη Μαθιουδάκη


Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, ο Νίκος Γιατρομανωλάκης από το Ζαρό.
Πατέρας δύο παιδιών, ιδιωτικός υπάλληλος στο επάγγελμα και γνωστός λαγουτιέρης που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της Κρητικής μας μουσικής παράδοσης, ο Νίκος θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο για το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού του.
Με πολύ μεράκι για τον τόπο και την ανάπτυξη του, με αγάπη για τον πολιτισμό και την πρόοδο της νέας γενιάς, ο Νικος Γιατρομανωλάκης δηλώνει "παρών " σε αυτήν την προσπάθεια για αλλαγή νοοτροπίας στη Διοίκηση του τόπου.
Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μαθιουδάκης:
"Συνδημότες μας δραστήριοι,κοινωνικοί, με καινοτόμες ιδέες και προτασεις, όπως ο Νίκος Γιατρομανωλάκης , αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για το χωριό του και τον Δήμο μας .Η συμμετοχή του Νικου στην Παράταξη μας δίνει μεγάλη αισιοδοξία για τα όσα σημαντικά μπορούμε να πετύχουμε μαζί για τον Ζαρό και για τον Δήμο Φαιστού.
Όπως ανέφερε ο Νίκος Γιατρομανωλάκης:
"Ο Ζαρός και ο Δήμος Φαιστού γενικότερα διαθέτει ολα εκεινα τα εφόδια για να γίνει προορισμός για όλους , αναδεικνύοντας τα συγκριτικά του πλεονέκτημα. Η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, μας καθιστά υπεύθυνους ώστε να συντηρηθεί και να μεταβιβαστει στη νέα γενιά και παράλληλα να γίνει οδηγός τουριστικής ανάπτυξης στον τόπο.
Πήρα την απόφαση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Φαιστός-Συμμαχία Προόδου με Επικεφαλής τον αξιόλογο και δημιουργικό Γιαννη Μαθιουδάκη, θέλοντας να συνδράμω στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του όμορφου χωριού μου και μέσα από αυτό και του Δήμου μας. Ο Ζαρός είναι ένα χωριό με παγκόσμια αναγνώριση. Με τεράστια φυσική ομορφιά. Είμαι διατεθειμένος να σταθώ αρωγός προς την κατεύθυνση βελτίωσης υποδομών και υπηρεσιών για τον τόπο μου, αλλα και για τον Δήμο μας!"
 

Σάββας Ροδουσάκης

Εργατικός και δραστήριος, άνθρωπος δοτικός,  της προσφοράς, ο Σάββας Ροδουσάκης είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στο χωριό όπου ζει αλλά και σε όλο τον Δήμο Φαιστού, καθώς ο κόσμος εκτιμά το χαρακτήρα του και την διάθεση του να συνδράμει όπου χρειάζεται. 

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

"Άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία και το κάνουν με μεγάλη προθυμία, ανιδιοτελώς, όπως ο Σάββας Ροδουσάκης, είναι πολύτιμοι για τον τόπο μας, διότι είναι σίγουρο ότι θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για να προκόψει ο Δήμος τους προς όφελος όλων. Γιατί συνδημότες μας σαν τον Σάββα, νοιάζονται πραγματικά για το συνάνθρωπο τους, το διπλανό τους, το κοινωνικό σύνολο, θέλουν να συμβάλλουν για το κοινό καλό!". 

Όπως ανέφερε ο Σάββας Ροδουσάκης:

"Αποφάσισα να συμμετέχω στην μεγάλη Παράταξη όλων των δημοτών γιατί αυτή η Συμμαχία Προόδου μπορεί να δώσει προοπτική ελπίδας στον Δήμο μας που αδικείται συστηματικά σε έργα παρά τις μεγάλες δυνατότητες του για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Ας μην χάσουμε άλλο χρόνο. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!".

Μαρία Χαμηλάκη 

Η Μαρία Χαμηλάκη έχει σπουδάσει Κοινωνιολόγος. Έχει εργαστεί στην περιοχή μας στον τουριστικό τομέα και έχει υπάρξει για πολλά χρόνια, από νεαρή ηλικία, επιχειρηματίας στον κλάδο της εστίασης. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως Digital Marketer, υπεύθυνη για την ψηφιακή προβολή μιας επιχείρησης μέσω διαδικτύου, όπου συνεργάζεται με αρκετούς επιχειρηματίες της περιοχής. Όλα αυτά συμβάλουν στο να γνωρίζει εκ των έσω τα προβλήματα των συνδημοτών και των συνδημοτισσών της και να αφουγκράζεται από πρώτο χέρι τις ανησυχίες των πολιτών.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

"Με καταγωγή από ένα από τα πιό ιστορικά χωριά της Μεσαράς, την Πόμπια, η Μαρία Χαμηλάκη μια νεαρή συνδημότισσα μας με μεγάλη αγάπη για τον τόπο της, είναι έτοιμη να προσφέρει στον δήμο όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, τις ιδέες, τις προτάσεις της και τη συνδρομή της για να γίνουν πράγματα που θα συμβάλλουν στο κοινό καλό. Είναι γνώστης των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Φαιστού και πρόθυμη να συνεισφέρει στην εξεύρεση λύσεων. Σίγουρα μπορεί να δώσει πολλά στην κοινή μας προσπάθεια για έναν σύγχρονο δήμο!". 

Όπως ανέφερε η Μαρία Χαμηλάκη:

"Γνωρίζοντας τα προβλήματα της περιοχής και του χωριού μου, για τα οποία περιμένουμε χρόνια λύσεις που δεν έρχονται, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά για να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στον τόπο. Με γνώμονα το κοινό καλό και όχι στηριζόμενη σε συμφεροντολογικές νοοτροπίες, με πολλές φρέσκιες ιδέες και πολύ όρεξη, αποφάσισα να στηρίξω τον Γιάννη Μαθιουδάκη, τον οποίο γνωρίζω χρόνια και εμπιστεύομαι απόλυτα. Έχοντας μεγάλη εκτίμηση στους συνυποψήφιους μου, ξέρω τα κίνητρα και τις προθέσεις, στόχος μας είναι αυτός ο τόπος να αλλάξει και να πάει μπροστά. Έχουμε την τύχη να ζούμε σ' έναν ευλογημένο τόπο, με μεγάλη ιστορία και παράδοση, με καλούς, εργατικούς και φιλότιμους πολίτες, που αξίζουν το καλύτερο. Ειδικά η νέα γενιά περιμένει πολλά από εμάς, που έχουμε μεγάλη ευθύνη στις πλάτες μας και πρέπει να την βγάλουμε ασπροπρόσωπη".

Γιάννης Φρογάκης

Τρίτεκνος πατέρας, ο Γιάννης Φρογάκης, ο οποίος είναι νυμφευμένος με την Σούλα Δημητρακακη ,ζει στην έδρα του Δήμου Φαιστού, έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τον δήμο του και για προσφορά στα κοινά, πάντα δραστήριος σε κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα, όπως απέδειξε και με την πολύχρονη και ιδιαίτερα επιτυχημένη ενασχόληση του στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμαρών. 

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

"Εργατικός, ακούραστος και πάντα δημιουργικός, έτοιμος να προσφέρει στον δήμο μας, ο Γιάννης Φρογάκης είναι από τους συνδημότες μας που νοιάζονται για τον τόπο τους και θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις για να δουν τον Δήμο Φαιστού να προκόβει και να προοδεύει. Η συμμετοχή του στην Παράταξη μας είναι πολύ σημαντική γιατί ο Γιάννης Φρογάκης είναι άνθρωπος των πράξων και των έργων, κι αυτό είναι ακριβώς που χρειάζεται ο δήμος μας για να προχωρήσει με γοργά βήματα μπροστά!". 

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Φρογάκης:

"Δεν θα μπορούσα να είμαι απών από μια τέτοια μεγάλη συστράτευση δυνάμεων, όλων των δημοτών  και των δημοτισσών Φαιστού που αγαπάμε τον δήμο μας και θέλουμε να συμβάλλουμε στην προκοπή του. Ευχαριστώ τον Γιάννη Μαθιουδάκη, Επικεφαλής της Παράταξης "Φαιστός, Συμμαχία Προόδου" και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή, για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους στην κοινή προσπάθεια για μια νέα εποχή στον Δήμο Φαιστού!".

 

  31 August, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα