Γιάννης Νικολακάκης: Στη διάθεση όλων των τοπικών Διοικήσεων για συνεργασία και συμπόρευση

mesaralive.gr  14 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γιάννης Νικολακάκης: Στη διάθεση όλων των τοπικών Διοικήσεων για συνεργασία και συμπόρευση

«Δύο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και οι τροποποιήσεις που θα επιφέρει ο Ν. 4555/2018 – γνωστός και ως «Κλεισθένης Ι» – στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελούν καθημερινό πεδίο συζήτησης για υποψηφίους και εκλογείς.

Μια από τις σημαντικές αλλαγές που επέρχονται με το νέο θεσμικό πλαίσιο είναι και ο διαχωρισμός κατάρτισης συνδυασμών για εκλογή Δήμαρχου-ΔΣ και Προέδρων-Συμβούλιων Κοινότητας.

Η παράταξη «ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ – ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ», συνειδητά και κατ επιλογή, όχι μόνο δεν θα επιδιώξει τη δημιουργία παραταξιακών ψηφοδελτίων στις κοινότητες, αλλά θα ωθήσει τις τοπικές κοινωνίες να καταρτίσουν τα δικά τους ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, για τη σύσταση συμβουλίων κοινότητας.

Η δυνατότητα που παρέχει πλέον το νέο νομοσχέδιο για τη δημιουργία ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, είναι μια ευκαιρία για τις κοινωνίες, να απομακρυνθούν από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, να προσπεράσουν παραταξιακούς σκοπέλους του παρελθόντος και σε συνεργασία με την νέα Δημοτική Αρχή, να κατορθώσουν να κάνουν πράξη, το όραμα για τον δικό τους τόπο.

Η «ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ – ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ», δεσμεύεται δημόσια και στέλνει το μήνυμα προς όλες τις τοπικές κοινωνίες, ότι εάν αποτελέσει τη νέα Δημοτική Αρχή Δήμου Φαιστού, θα είναι στη διάθεση όλων των τοπικών Διοικήσεων για συνεργασία και συμπόρευση στην επίλυση των όποιων προβλημάτων, αλλά και στην από κοινού συνεργασία για τη δημιουργία υποδομών για τον τόπο».

Για την «ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ – ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γιάννης Νικολακάκης

 

mesaralive.gr  14 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα