Γιάννης Νικολακάκης: Το μήνυμα του για τις... συμμαχίες

mesaralive.gr  07 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γιάννης Νικολακάκης: Το μήνυμα του για τις... συμμαχίες

Με ανακοίνωση του ο κ. Γιάννης Νικολακάκης απαντά στα όσα έχουν ακουστεί περί συμμαχιών στο Δήμο Φαιστού

«Αγαπητο Mesaralive!

Σε άρθρο σας περί συμμαχιών στο Δήμο Φαιστού (05/06/2019) που όπως σχολιάζετε η παράταξη του νέου δημάρχου "τις έχει ήδη βρει" και « τις έχει εξασφαλίσει» ,αναφέρεστε και στις ήπιες σχέσεις που έχω εγώ προσωπικά με το νέο Δήμαρχο, Γρηγόρη Νικολιδακη. Δημόσια μπορώ να επιβεβαιώσω αυτές τις ήπιες σχέσεις, όπως άλλωστε το ίδιο μπορώ να κάνω και με τις σχέσεις μου με τους άλλους επικεφαλής όλων των παρατάξεων. Έξαλλου, εκ του ονόματός της η παράταξη μας «Φαιστού Συμπόρευση- Δήμος για ΟΛΟΥΣ», αυτό επιτάσσει.

Αυτό όμως που έχω επίσης να σχολιάσω επί του άρθρου σας,  είναι ότι συμμαχίες της μιας βραδιάς, πολύ δε περισσότερο οι συμμαχίες πριν καν τις τελικές εκλογές, δεν είναι σίγουρο ότι θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δηλαδή, την ηρεμία στο δημοτικό συμβούλιο, όπως, ως συμπέρασμα, το παρουσιάζετε. Θεωρώ ότι αυτές οι «συμμαχίες» πρέπει να προκύπτουν ύστερα από επίμονη δουλειά με καθαρό μυαλό και σύμφωνα με τις προγραμματικές συγκλίσεις σε ολόκληρο το μεσοδιάστημα, από την ημέρα των τελικών εκλογών μέχρι και την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.

Αυτό επιτάσσει το συμφέρον του συνόλου των δημοτών, αυτό είναι το νόημα  της νέας μεταρρύθμισης , του «Κλεισθένη» ως νομοθέτημα… Αντίθετα παραδείγματα από τα πιο κοντινά μέχρι τα πιο μακρινά, τα ‘χουμε ζήσει και θα ‘πρεπε να μας έχουν προβληματίσει όλους.  Εύχομαι να διαψευστώ!

 

Με τιμή

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

Επικεφαλής «Φαιστού Συμπόρευση-Δήμος για ΟΛΟΥΣ»

 

mesaralive.gr  07 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα