Καθημερινά Τυμπάκι-Ηράκλειο-Τυμπάκι για τον ΟΦΗ !

Στέλιος Μαλτεζάκης  11 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Καθημερινά Τυμπάκι-Ηράκλειο-Τυμπάκι για τον ΟΦΗ !

Φώτο: neakriti.gr

Η είσοδος της Μεσαράς στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή του νομού, έχει δυναμώσει πολύ.

Μετά την παρουσία του Γιάννη Φασομυτάκη στα διοικητικά της ΠΑΕ ΟΦΗ και την ανάδειξη του Πλούταρχου Κουτεντάκη στη διοίκηση της ΕΠΣΗ (με πολύπλευρη συνευθύνη στις Μικτές ομάδες), ήλθε να προστεθεί η καταλυτική παρουσία του Γιάννη Κουτεντάκη στην Επιτροπή Ανάπτυξης του ΟΦΗ, μαζί τους προαναφερόμενους παράγοντες!  

Είναι πολύ σημαντικό και αξιοσημείωτο, οι άνθρωποι αυτοί να κάνουν το ταξίδι Τυμπάκι - Ηράκλειο - Τυμπάκι σχεδόν καθημερινά για τις νέες ακαδημίες του ΟΦΗ, έχοντας και το τρέξιμο του ΟΦΗ 94 στη Γ΄ ΕΠΣΗ  με την καθοριστική συμβολή των οποίων έγινε η επανίδρυση του. Η προσπάθεια τους, έχει εκτιμηθεί δεόντως και στην ίδια τη Μεσαρά, αν λάβουμε υπόψιν ότι οι κεντρικοί χορηγοί της αναπτυξιακής τους προσπάθειας στον ΟΦΗ είναι από την περιοχή!

  • Μεγάλο γλέντι ετοιμάζει το μεσαρίτικο ποδόσφαιρο για την οικονομική …αυτοενίσχυση  των σωματείων του αυτή την Κυριακή 15 του μήνα στο «Φαιστός Παλάς» της περιοχής στα πλαίσια των γνωστών εκδηλώσεων της ΕΠΣΗ και φυσικά με την καλλιτεχνική παρουσία του Μανώλη Κονταρού και του Νίκου Ζωιδάκη.
  • Αυτή τη φορά, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΦΗ για τους πυρσούς και λοιπές εκτροπές στα παιγνίδια του, έχει μεγαλύτερο αντίκρισμα. Το τελευταίο πρόστιμο των 2,850 ευρώ για δυο πυρσούς στο παιγνίδι με την Κηφισιά τα λέει όλα. Μια ματιά εξάλλου στα ποινολόγια όλων των πειθαρχικών επιτροπών των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων πείθει αμέσως, πως κάθε τι που ερεθίζει το μάτι του Κοντονή, θα πληρώνεται χαβιάρι…
  • Η ΕΠΟ έχει ήδη συμπεριλάβει τους -6 βαθμούς στον πίνακα της βαθμολογίας της για τον ΟΦΗ. Οι χειρισμοί έχουν βάλει στο παιγνίδι και τους ανταγωνιστές και έχουν δημιουργήσει αντιπαλότητες πολιτικού χαρακτήρα μέσα στα ίδια τα κόμματα και δη του μεγάλου κυβερνώντες, αφού παίζουν ανάλογα τα συμφέροντα των ομάδων τους. Η περίπτωση επίλυσης ίσως να βρισκόταν σε εξωθεσμική πηγή, αλλά δεν συμβαδίζει με τις νέες αρχές.

 

 

ΠΗΓΗ: Απο το Blog ''Μικτή Ζώνη'' του Στέλιου Μαλτεζάκη στο neakriti.gr

 

Στέλιος Μαλτεζάκης  11 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα