Κοντά στο τέλος της υπόθεσης εξιχνίασης της ζωοκλοπής στο Δήμο Γόρτυνας

cretalive.gr  24 March, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κοντά στο τέλος της υπόθεσης εξιχνίασης της ζωοκλοπής στο Δήμο Γόρτυνας

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση μεγάλης ζωοκλοπής βρίσκονται οι διωκτικές αρχές. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 7 Μαρτίου όταν οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν από ποιμνιοστάσιο σε περιοχή των Ανωγείων μεγάλο αριθμό αιγοπροβάτων, τα οποία στοίβαξαν σε κλεμμένο φορτηγό.

Το όχημα που χρησιμοποιήθηκε εγκαταλείφθηκε στη συνέχεια στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Γόρτυνας, το οποίο ερευνήθηκε εξονυχιστικά από τις αρχές.

Την υπόθεση χειρίζεται το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου και των ΤΑΕ με τις αστυνομικές έρευνες να διεξάγονται ακόμη και σε δύσβατες περιοχές.

Οι έρευνες στο κλεμμένο αυτοκίνητο σε συνδυασμό με υλικό από κάμερα που έχει καταγράψει την πορεία του φορτηγού αποτέλεσαν τα καθοριστικά εκείνα στοιχεία που έχουν φέρει τις διωκτικές αρχές πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Μέρος των κλεμμένων ζώων εντοπίστηκε τελικά σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Και δεύτερο περιστατικό πριν από λίγες ημέρες

Στο μεταξύ, πριν από λίγες ημέρες, στα μέσα περίπου της περασμένης εβδομάδας μία ακόμη ζωοκλοπή σημειώθηκε σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, όταν άγνωστοι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν 250 αιγοπρόβατα ιδιοκτησίας κτηνοτρόφου που επίσης κατάγεται από τα Ανώγεια. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται και για αυτήν την περίπτωση.

 

cretalive.gr  24 March, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα