Με κλεμμένο φορτηγό έκλεψε 80 αρνιά

  24 March, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Με κλεμμένο φορτηγό έκλεψε 80 αρνιά

Συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας για τον εντοπισμό κλεμμένων αρνιών με δράστη έναν Ηρακλειώτη ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκεται σε ζωοκλοπή που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο στις 7 Μαρτίου.
.
Συγκεκριμένα στις 07 Μαρτίου άγνωστος δράστης, σε περιοχή του Νομού Ρεθύμνης με την χρήση Δ.Χ φορτηγού αφαίρεσε από ποιμνιοστάσιο ημεδαπού 80 ζώα.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση των αστυνομικών του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος , καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο δράστης είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο Δ.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας ημεδαπού και με αυτό προέβει στην εν λόγω ζωοκλοπή.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση τη Δευτέρα, σε περιοχή του Νομού Ηρακλείου, κατά την διάρκεια της οποίας διενεργήθηκαν έρευνες σε ποιμνιοστάσιο και λοιπούς χώρους ιδιοκτησίας του δράστη.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη μέρος των αφαιρεθέντων ζώων.
Επιπλέον, βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη το Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.

Επίσης κατασχέθηκε Ι.Χ Φορτηγό ιδιοκτησίας του δράστη.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

 

  24 March, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ