Μαζική απόβαση στην Αθήνα

mesaralive.gr  30 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑ
Μαζική απόβαση στην Αθήνα

Με μαζικότητα και αγωνιστικότητα συμμετείχαν χθες αγρότες από ολόκληρη την Κρήτη στο μεγάλο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.

Ξεκινώντας από το Παγκρήτιο Στάδιο οι αγρότες του νησιού «πλημμύρισαν» την περιοχή του Λίντο και του Γιόφυρου, της λεωφόρου 62 Μαρτύρων και πολλούς δρόμους του Ηρακλείου ενώ η μεγάλη πορεία κατέληξε στην Περιφέρεια Κρήτης.

Από σήμερα μάλιστα ξεκινά η προετοιμασία,  για την απόβαση των αγροτών στην Αθήνα με στόχο να ανατραπούν τα σχέδια της κυβέρνησης σε ασφαλιστικό το οποίο πολλαπλασιάζει τις εισφορές τους στον ΟΓΑ καθώς  και φορολογικό το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «ταφόπλακα» για τον αγροτικό κόσμο.

Η απόβαση στην Αθήνα αναμένεται να γίνει τις ημέρες  που θα συζητούνται τα επίμαχα νομοσχέδια στη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα τους οι αγρότες είχαν συμπαραστάτες Δήμους, φορείς , συλλόγους. Μεταξύ των δήμων της Κρήτης που στήριξαν την μεγάλη κινητοποίηση ήταν και ο Δ. Φαιστού με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αρμουτάκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Νικολακάκη και τους αντιδημάρχους να συμμετέχουν ενεργά στο μεγάλη συλλαλητήριο του Ηρακλείου. Να σημειωθεί ότι χθες το πρωί ο Δήμος είχε παραχωρήσει και το λεωφορείο που διαθέτει για μετάβαση στο Ηράκλειο.

 

mesaralive.gr  30 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα