Μια όμορφη εκδήλωση στο Τυμπάκι, από το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίου Τίτου

mesaralive.gr  05 June, 2015 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μια όμορφη εκδήλωση στο Τυμπάκι, από το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίου Τίτου

Με τραγούδια, ποιήματα, θεατρικά, μουσικά και χορευτικά δρώμενα, αποχαιρετούν για φέτος, όλοι οι συμμετέχοντες τις δραστηριότητες του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας του Αγίου Τίτου και δίνουν ραντεβού για τον Οκτώβριο, οπότε θα ξεκινήσουν ξανά τα τμήματα.

Ο αποχαιρετισμός αυτός, γίνεται μέσα από μία όμορφη εκδήλωση  λήξης των δραστηριοτήτων που διοργανώνεται από την Ενορία του Αγίου Τίτου, τα παιδιά, τους νέους και τους συμμετέχοντες στα τμήμα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Αγίου Τίτου Τυμπακίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου και θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Νηπιαγωγείων στο Τυμπάκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τμήματα των δραστηριοτήτων του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Αγίας Τίτου, αποτελούν πόλο έλξης για εκατοντάδες νέους που συμμετέχουν σε πλούσιες δραστηριότητες βρίσκοντας διεξόδους ενασχόλησης με δράσεις άκρως δημιουργικές.

Το αποτέλεσμα αυτών των δράσεων θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ο κόσμος που θα βρεθεί την Κυριακή το απόγευμα στις 7 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Νηπιαγωγείων στο Τυμπάκι!

 

mesaralive.gr  05 June, 2015 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ