Νέες υποψηφιότητες στο πλευρό του Γιάννη Μαθιουδάκη

  30 July, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Νέες υποψηφιότητες στο πλευρό του Γιάννη Μαθιουδάκη

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου ο Αγροτοκτηνοτρόφος Χαράλαμπος Κουτεντάκης, με καταγωγή από τις Καμάρες.

Πολύτεκνος πατέρας 4 παιδιών, με μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Κοινότητας Καμαρών και Αντιδήμαρχος στην Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου, ο Χαράλαμπος Κουτεντάκης, αποφάσισε να συμμετέχει στην, πρωτοποριακή για τα δεδομένα της περιοχής μας, μεγάλη σύμπραξη δυνάμεων δημοτών και δημοτισσών για μια νέα εποχή στον Δήμο Φαιστού.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης «Άνθρωποι εργατικοί και έμπειροι στα αυτοδιοικητικά πράγματα, όπως ο Χαράλαμπος Κουτεντάκης από την Πάνω Ρίζα του Δήμου μας, είναι πολύτιμοι για τον τόπο μας γιατί ξέρουν τα προβλήματα του και είναι έτοιμοι να παλέψουν για να βρουν λύσεις. Είναι πολύ σημαντικό για την Παράταξη μας ότι συμμετέχουν σε αυτήν συνδημότες μας δουλευτές, πολύτεκνοι οικογενειάρχες, αγωνιστές του μόχθου, δυναμικοί και αποφασισμένοι να προσφέρουν στον τόπο τους!».

Όπως ανέφερε ο Χαράλαμπος Κουτεντάκης «Ο δήμος μας χρειάζεται πολύ δουλειά από την πρώτη κιόλας μέρα ανάληψης καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής γιατί υπήρξε μεγάλη στασιμότητα που πρέπει να αναπληρωθεί με γρήγορα βήματα για να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος. Η άθλια κατάσταση των  αγροτικών δρόμων είναι μόνο ένα από τα πολλά προβλήματα και το αναφέρω σαν ενδεικτικό μιας απαράδεκτης αδιαφορίας των δημοτικών μας αρχόντων που πρέπει πια να λάβει τέλος! Γι αυτό αποφάσισα να συμμετέχω στην Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, για  να κάνουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε για τον Δήμο μας!».

Χαράλαμπος Μυτάκης

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι υποψήφιος, στο Τοπικό Διαμέρισμα Τυμπακίου, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο Χαράλαμπος Μυτάκης.

Συνεχιστής ενός παραδοσιακού επαγγέλματος, ο Χαράλαμπος Μυτάκης ζει και δραστηριοποιείται στο Τυμπάκι, ως επισκευαστής υποδημάτων, ένας καταξιωμένος επαγγελματίας που έχει μεράκι με τη δουλειά του και οι υπηρεσίες του είναι περιζήτητες. Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο του, χαίρει της αναγνώρισης των συνδημοτών του και όλων όσων τον ξέρουν προσωπικά, εκτιμώντας σε αυτόν το ότι είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, με μεγάλη ευρύτητα πνεύματος που τον κάνει έναν εξαιρετικό συνομιλητή, με τεκμηριωμένες απόψεις και προτάσεις για τον τόπο, τις προοπτικές και τις δυνατότητες του.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης

"Άνθρωποι σκεπτόμενοι, δημιουργικοί, εργατικοί, με φροντίδα και υπευθυνότητα σε ότι ασχολούνται, όπως ο Χαράλαμπος Μυτάκης, είναι πρόσωπα που τιμούν την Παράταξη μας με τη συμμετοχή τους, μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στη νέα εποχή που οραματιζόμαστε στον Δήμο Φαιστού, με άλλη νοοτροπία, άλλη αντίληψη, άλλο επίπεδο διακυβέρνησης του δήμου μας. Τον καλωσορίζω με χαρά στην μεγάλη Συμμαχία για την Πρόοδο όλων των δημοτών και όλων των δημοτισσών!".

Όπως ανέφερε ο Χαράλαμπος Μυτάκης "Αγαπώ τον δήμο μας, όπως θέλω να πιστεύω ότι τον αγαπούν όλοι οι δημότες και οι δημότισσες του, και θέλω να μπορέσω να προσφέρω και γω σε αυτή την κοινή προσπάθεια, μέσα από την Παράταξη "Φαιστός, Συμμαχία Προόδου", με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη και με την συμμετοχή ενός πολύ μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, για να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά. Η συνένωση δυνάμεων είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία για να διεκδικήσουμε όσα αξίζει η περιοχή μας!".

Νίκος Μαυρομανωλάκης

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, ο Νίκος Μαυρομανωλάκης του Οδυσσέα, κάτοικος Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου. 

Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού, εν Αποστρατεία, ο Νίκος Μαυρομανωλάκης είναι πατέρας δύο παιδιών, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία και αίσθηση ευθύνης για την ανατροφή και την πρόοδο τους, όπως αποδεικνύει η ενεργός ενασχόληση του με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής. Ο Νίκος Μαυρομανωλάκης είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου, ενός Συλλόγου με αναγνωρισμένη κοινωνική προσφορά, που πρόσφατα μπήκε μπροστάρης για τη στήριξη ενός μικρού μαθητή που δοκιμάστηκε από ένα σοβαρό ατύχημα και της οικογένειας του, αλλά είναι και δραστήριο μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Φαιστού. 

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης "Οι συνδημότες μας, όπως ο Νίκος Μαυρομανωλάκης, που νοιάζονται για τη νέα γενιά του δήμου μας και προσφέρουν πλούσιο έργο με την δραστηριοποίηση τους μέσα από σχετικούς Συλλόγους, συμβάλλουν σε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για το πιο σημαντικούς συνδημότες μας που είναι τα παιδιά- η ελπίδα του τόπου μας! Γνωρίζοντας καλά τον Νίκο Μαυρομανωλάκη, την υπευθυνότητα του, τις αξίες του και την ευαισθησία του, πρωτίστως ως γονιού, σε κοινωνικά θέματα, χαίρομαι που αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας για έναν καλύτερο δήμο, αυτόν που αξίζει να έχουν τα παιδιά μας και όλες οι επόμενες γενιές!". 

Όπως ανέφερε ο Νίκος Μαυρομανωλάκης, "Ως γονείς που οφείλουμε να βλέπουμε μπροστά και να ανοίγουμε δρόμους για την γενιά των παιδιών μας αλλά και ως δημότες ενός προνομιούχου, από τη φύση του, δήμου θα είμαστε υπεύθυνοι αν δεν καταφέρουμε να αναδείξουμε τον Δήμο Φαιστού στην υψηλή θέση που του αξίζει. Η Παράταξη όλων των δημοτών και των δημοτισσών, "Φαιστός, Συμμαχία Προόδου", με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να πετύχει πολύ υψηλούς στόχους, γι' αυτό και χαίρομαι που συμμετέχω στο Ψηφοδέλτιο της!".

Ο Συνεργάτης Καθηγητής του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Νίκος Βολακάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη.

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» με
Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη θα είναι Υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές
εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο Συνεργάτης Καθηγητής της Σχολής Γεωπονίας του
ΕΛΜΕΠΑ (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστημίο-Πρώην ΤΕΙ) Δρ Νικόλαος Γ. Βολακάκης
Ο Νικόλαος Βολακάκης με καταγωγή από το Σίβα και το Καμηλάρι του Δήμου
Φαιστού-δύο όμοροι οικισμοί με πλούσια ιστορία-έχοντας ιδιαίτερη αγάπη για τον
τόπο καταγωγής του έχει επιλέξει να κατοικεί μόνιμα στο Σίβα από το 2010,
συμμετέχοντας ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης

“Καλωσορίζω στην Παράταξή μας έναν συντοπίτη με πραγματική αγάπη για τον τόπο του, με σπουδές, με πολλές ικανότητες και μεγάλη εμπειρία στα δρώμενα του Δήμου μας, όπου μπορεί πραγματικά να προσφέρει πολλά!

Είναι ευτύχημα για την Παράταξή μας όταν συμπορεύονται μαζί της συνδημότες μας με
αξίες και διάθεση για προσφορά στα κοινά όπως ο Νίκος”.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Βολακάκης “Αισθάνομαι υπερήφανος και ταυτόχρονα
τυχερός που έχω καταφέρει να εργάζομαι και να ζω στον τόπο καταγωγής μου που
συνεχώς μου προσφέρει τόσα πολλά τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό
επίπεδο. Θεωρώ χρέος την ενεργό συμμετοχή μου στα κοινά και προτρέπω τους
συμπολίτες μου και ιδιαίτερα τους νέους να συμμετέχουν ενεργά παρά τις δυσκολίες
των καιρών.
Η συνεργασία, η συνεννόηση και η καλοπροαίρετη κριτική μπορούν να αναδείξουν
το Δήμο μας σε Δήμο-Πρότυπο, πολύπλευρης ανάπτυξης, που θα αξιοποιήσει -πάντα
με σεβασμό στη φύση, την ιστορία του και τις αξίες μας- την προνομιούχο θέση του,
σε έναν τόπο που τα έχει όλα, μοναδικά τοπία, ιδιαίτερους κατοίκους, εξαίρετα
προϊόντα, ξεχωριστή παράδοση! Επιθυμώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις
προς αυτή την κατεύθυνση και συγχαίρω τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μου
που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοποριακή συνένωση δυνάμεων με Επικεφαλής το
Γιάννη Μαθιουδάκη”!

 

  30 July, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα