Ο  Μιχάλης Μαρακαντωνάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

  16 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο  Μιχάλης Μαρακαντωνάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

Στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, ο Μιχάλης Μαρακαντωνάκης, κάτοικος Τυμπακίου. 

Έχοντας διατελέσει, για πολλά χρόνια, επιτυχημένος Αντιδήμαρχος κοινής αποδοχής στην τοπική κοινωνία του Τυμπακίου, όπου ζει με την σύζυγο του Μαρία Λενακάκη, Νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Τυμπακίου ,ο Μιχάλης Μαρακαντωνάκης έχει πλούσιο βιογραφικό δημιουργικής ενασχόλησης με τα κοινά. Ο ίδιος έχει να επιδείξει πλούσια δραστηριότητα όχι μόνο στην αυτοδιοίκηση αλλά και στον αγροτικό τομέα και στον πολιτικό στίβο, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτοβιομηχανικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου και ως μέλος της Συντονιστής Επιτροπής Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Δήμου Φαιστού. 

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Με ανεκτίμητη εμπειρία και αξιέπαινη, πολύχρονη, προσφορά στα κοινά, ο Μιχάλης Μαρακαντωνάκης, ένας συνδημότης μας δραστήριος, εργατικός και με ανιδιοτελές ενδιαφέρον για τον τόπο του, αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο στα δημοτικά μας πράγματα, όπου χωρίς καμιά αμφιβολία, με τις γνώσεις του και την αγάπη του για τον δήμο μας, μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου Φαιστού”. 

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Μαρακαντωνάκης:

“Τις δυνατότητες του Δήμου Φαιστού τις γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά, γι αυτό και οφείλουμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τις αξιοποιήσουμε, αναδεικνύοντας την πραγματική αξία του τόπου μας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νέας γενιάς που αξίζει να μείνει και να δραστηριοποηθεί επαγγελματικά στην περιοχή όπου γεννήθηκε, φτάνει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Γι’ αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συμπορευτώ με την μεγάλη Παράταξη όλων των δημοτών και δημοτισσών “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, με κύριο στόχο την πρόοδο του δήμου μας!”.

 

  16 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα