Ολοκληρώθηκε το 20ωρο Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  28 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε το 20ωρο Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών στο Τυμπάκι

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 27 Μαρτίου το 20ωρο πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό του Τμήματος Μοιρών, στο Τυμπάκι.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου, του φορέα με τον οποίο συνεργάστηκαν οι Εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ Μοιρών για την διεξαγωγή του προγράμματος «Οι ενδιαφερόμενοι, μέσα από αυτά τα μαθήματα έμαθαν πως να αντιμετωπίσουν καταστάσεις κρίσης και να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

Αποδεικνύεται καθημερινά, ότι η γνώση Πρώτων Βοηθειών, αποτελεί βασικό όπλο επιβίωσης στην καθημερινότητα μας. Οι Πρώτες Βοήθειες δεν σε κάνουν γιατρό ή θεράποντα. Σε βοηθάνε να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις στις οποίες κρίνεται απαραίτητο. Από το να στηρίξεις ψυχολογικά το θύμα μίας κατάστασης μέχρι και να προλάβεις κάτι που ενδέχεται να συμβεί. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές Σαμαρείτες που πραγματοποίησαν την διδασκαλία στα μαθήματα και μπόρεσαν και μας μετέφεραν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Κλείνοντας, θέλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές που παρακολούθησαν τα μαθήματα και να τους ευχαριστήσουμε για την κατανόηση, της επιμονή και το ενδιαφέρον που έδειξαν στην προσπάθεια μας. Μπράβο σε όλους!».

 

mesaralive.gr  28 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα