Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού και Διαγωνισμός Αυτοσχέδιας Στολής

  18 February, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού και Διαγωνισμός Αυτοσχέδιας Στολής

 Ο Συλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών, σε συνεργασία με τον Δήμο Φαιστού, διοργανώνουν Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού και Διαγωνισμό Αυτοσχέδιας Αποκριάτικης Στολής την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00, στην πλατεία του Δημαρχείου Φαιστού.

Το Κυνήγι Θησυρού απευθύνεται σε παιδιά των Β', Γ' Δ', Ε' και ΣΤ' τάξεων των Δημοτικών Σχολείων, τα οποία θα μπορούν να λάβουν μέρος σε ομάδες των 4-8 ατόμων. Στον Διαγωνισμό Αυτοσχέδιας Αποκριάτικης Στολής μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα παιδιά του Δήμου Φαιστού, ανεξαρτήτως ηλικίας, σε ομάδες 3-10 ατόμων ή και μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας την φαντασία, την εφευρετικότητα και την δημιουργικότητά τους!!!

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων και οι δάσκαλοι να μοιράσουν τις δηλώσεις και το συνοδευτικό έντυπο στα παιδιά που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις και να τις στείλουν στο Δήμο Φαιστού ή στους Συλλόγους των σχολείων τους το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 20/02/2020.

Μαζί με τις δηλώσεις θα υπάρχει ένα συνοδευτικό έντυπο για τον καθορισμό των ομάδων (σε κάθε ομάδα θα πρέπει να οριστεί αρχηγός).

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση !

Πληροφορίες:

Μισιρλάκη Μαρία (Σ.Γ.Κ 1ου Δημοτικού ) τηλ: 6977774325

Ρένα Μπαμπιονιτάκη (Δήμος Φαιστού) τηλ: 2892340275

 

  18 February, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα