Συναντήσεις του Δημάρχου Φαιστού στην Αθήνα

mesaralive.gr  29 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Συναντήσεις του Δημάρχου Φαιστού στην Αθήνα

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης από τις 23 έως τις 25 Μαΐου, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων.

Την Τρίτη 23-05-2017, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών και είχε συνάντηση με τον Υπουργό, κο Σκουρλέτη. Ο κος Αρμουτάκης γνωστοποίησε στον Υπουργό ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και  προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Φαιστού, τα οποία δυσκολεύουν την εύρυθμη λειτουργία του. Ζητήθηκε, επίσης, χρηματοδότηση με σκοπό την αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου (κυρίως στο παράκτιο μέτωπο) που έχει πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα παρελθόντων ετών.

Την Τετάρτη 23-05-2017, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας. Ο Δήμαρχος Φαιστού, έχοντας στο χαρτοφυλάκιο του την θετική γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου, συναντήθηκε με στελέχη του ΤΕΘΑ με σκοπό την διευκρίνιση όρων που αφορούν τη παραχώρηση του Στρατοπέδου Νικολούδη στο Δήμο Φαιστού. Στη συνέχεια, συναντήθηκε εκ νέου με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών, με σκοπό την εξεύρεση λύσης στην καθυστέρηση έγκρισης του προϋπολογισμού του Δήμου για το έτος 2017.

Τέλος, την Πέμπτη 24-05-2017 ο κος Αρμουτάκης επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, θέτοντάς του επί τάπητος ζητήματα αστυνόμευσης. Κυρίαρχο θέμα,  αυτό της ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή της Μεσαράς αλλά και του κυκλοφοριακού προβλήματος των αστικών κέντρων του Δήμου Φαιστού.

 

mesaralive.gr  29 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ