Συνεχίζει να «νοσεί» ο τομέας της υγείας στο Νότο

mesaralive.gr  12 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ
Συνεχίζει να «νοσεί» ο τομέας της υγείας στο Νότο

φωτο:mesaralive.gr

Επί τάπητος τέθηκε ο «πολύπαθος» τομέας της υγείας, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Μοίρες, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου παρουσία του Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Ηγουμενίδη και του Υποδιοικητή κ. Δημητρακόπουλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι δήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Αρμουτάκης και Νίκος Σχοιναράκης, καθώς και αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι στις δομές υγείας και ελάχιστοι δημότες.

Η απογοήτευση που βιώνει ο κόσμος της Μεσαράς για τις ανάγκες που υπάρχουν στον τομέα της υγείας , καθώς και οι δεσμεύσεις επί δεσμεύσεων στο παρελθόν για ενδυνάμωσή του, έχουν κάνει πλέον τον κόσμο να μην ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους συσκέψεις θεωρώντας όπως αναφέρθηκε και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ότι για μια ακόμα φορά «θα μείνουμε στα λόγια…».

Ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από πρώτο χέρι, τόσο από τους δύο δημάρχους όσο και από την αντιδήμαρχο κ. Τιτάκη Ελένη και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο της Γόρτυνας κ. Βαρβάρα Ανωγειανάκη για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της υγείας στο Νότο και τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν τόσο στα ΚΥ Μοιρών και Αγίας Βαρβάρας, όσο και στα ΠΙ που πολλές φορές κλείνουν για να καλύψουν ανάγκες των ΚΥ. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη ενδυνάμωσης του  τομέα της Υγείας και στο Τυμπάκι, αλλά και στους Αγίους Δέκα και γενικότερα στα ΠΙ. 

Το λόγο πήρε επίσης η ΓΔ του Δήμου κ. Μαρία Σοφουλάκη, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γιάννης Νικολακάκης, η κ. Βέφα Χουστουλάκη από τη Λαϊκή Συσπείρωση, αντιδήμαρχοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και δημότες τόσο από τις Μοίρες όσο και από τους Αγίους Δέκα. 

Από την πλευρά του o Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης παρουσίασε την πρόταση για την Μεσαρά, για την οποία το mesaralive.gr θα σας ενημερώσει σε επόμενη ανάρτησή του.

 

mesaralive.gr  12 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ