Ταξιδεύοντας στα fm 87,5: Από τη Μεσαρά ως την Αθήνα

  24 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ταξιδεύοντας στα fm 87,5: Από τη Μεσαρά ως την Αθήνα

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές του οδοιπορικού στη Μεσαρά «Ταξιδεύοντας στη Μεσαρά» απλώνουν τα φτερά τους ως την Αθήνα μέσω των ραδιοσυχνοτήτων fm 87,5 Kriti fm κάθε Κυριακή πρωί, στις 9.00π.μ. έναρξη στις 6 Οκτωβρίου 2019.

Η Φωνή της Κρήτης στην Αθήνα - εδώ και 20 χρόνια από το 1999 - μιλάει στις καρδιές των Κρητών που ζουν στην Αθήνα και σ΄ όλο τον νομό Αττικής με τις οικογένειές τους συνεπώς το νήμα με την μάνα Κρήτη δεν έχει αποκοπεί, εξαιτίας των συνεχών – καθημερινών ακουσμάτων της βροντόλυρας, της μαντινάδας και των τόσων αφηγηματικών ταξιδιών μέσω της ντοπιολαλιάς που χαρακτηρίζει την Μεγαλόνησο.

Η καρδιά του  Κρήτη fm  χτυπάει 24 ώρες το 24ωρο και ο κος Παττακός Γιώργος – η ψυχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού - αγαπάει την παράδοση και πολύ περισσότερο επιθυμεί να διαδίδεται, να διανθίζει και να έχει συνέχεια στις νεότερες γενιές.

Το «Ταξιδεύοντας στη Μεσαρά» μέσω αυτής της όμορφης συνεργασίας θα μας χαρίσει πολλές και όμορφες, μαγευτικές διαδρομές, γιατί γίνονται με την ψυχή των Μεσαριτών, με την ψυχή όλων μας.

Και μην ξεχνάς πως ήρθε η ώρα πάλι για ταξίδι…

Εύα Καπελλάκη – Κοντού [Εκπαιδευτικός και αρθρογράφος Lettere Classiche dell’ Universita’ degli studi di Napoli “Federico II”].

 

  24 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα