Θέμα mesaralive.gr:  Ενώνουν τον Κόκκινο Πύργο με την… Αγία Γαλήνη!

mesaralive.gr  27 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Θέμα mesaralive.gr:  Ενώνουν τον Κόκκινο Πύργο με την… Αγία Γαλήνη!

Σε φάση υλοποίησης το έργο της κατασκευής ενός πεζόδρομου

Μετά από την αποτύπωση που έχει γίνει για το κομμάτι που αφορά την Αγία Γαλήνη, κατέστη δυνατή η έγκριση για την κατασκευή ενός εκ των δύο κομματιών, το οποίο συγκεκριμένα θα ενώσει το τουριστικό θέρετρο του Ρεθύμνου, με τον Κόκκινο Πύργο!

Πρόκειται για ένα βήμα σπουδαίο, με στόχο τη δημιουργία μιας ακόμη όμορφης δραστηριότητας, μιας διεξόδου των τουριστών της περιοχής. Αυτό που μένει είναι να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και να μπει σε φάση υλοποίησης το έργο της κατασκευής ενός πεζόδρομου - ποδηλατόδρομου, μήκος 1 χιλιομέτρου, με δέντρα, προσβάσεις στην παραλία, παγκάκια κα.

Ενώ υπάρχουν θετικά μηνύματα για την υλοποίηση και του δεύτερου τμήματος – μήκους περίπου 900 μέτρα - του έργου που θα ολοκληρώσει αυτό το πραγματικό «στολίδι», το οποίο θα ενισχύσει και άλλο την εικόνα της περιοχής προς τους Τουρίστες, ξένους και  Έλληνες!

«Η Αγία Γαλήνη είναι ένα κλειστό μέρος γεωγραφικά και αυτό το έργο, που θα είναι κόστους  300.000 ευρώ περίπου θα είναι μια σπουδαία πρόταση. Αναμένουμε βέβαια και τις θετικές εξελίξεις και για το δεύτερο τμήμα του έργου», επισημαίνει  ο κ. Φουντιδάκης, πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Γαλήνης

 

mesaralive.gr  27 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα