Θέμα mesaralive.gr: Στο επίκεντρο τα αγροτικά προβλήματα - Εκδήλωση στον Πύργο

  23 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Θέμα mesaralive.gr: Στο επίκεντρο τα αγροτικά προβλήματα - Εκδήλωση στον Πύργο

Τα προβληματα ενώνουν τους αγρότες του Νομού Ηρακλείου, βλέποντας πως αυτά παραμένουν άλυτα, παρά τις προσπαθειες που οι ίδιοι καταβάλλουν και τις προτάσεις που έχουν καταθέσει τόσο στο παρελθόν, όσο και τη φετινή χρονια.

Μια χρονιά, η οποία ήταν η χειρότερη δυνατή για το «χρυσό» της Κρήτης, το ελαιόλαδο, αφού αποδείχθηκε περίτρανα πως η Ελλάδα πάσχει από έναν στρατηγικό σχεδιασμό και ένα μακροχρόνιο πλάνο, ώστε να κινείται με σταθερότητα και μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο, στηρίζοντας ουσιαστικά τους παραγωγόύς.

Η απουσία σχεδιασμού στη δακοκτονία, αποτελεί το χαρακτηριστικό παράδειγμα για όλα αυτά που δεν έγιναν και θα έπρεπε να...γίνουν. Όλη αυτή η ατζέντα θα απασχολήσει στη διάρκεια της συνάντησης - ανοικτής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο, την ερχόμενη Τετάρτη, στις 7 μμ, στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου.

«Είναι μια εκδήλωση, που θα γίνει με στόχο να ακουστούν όλες οι απόψεις γύρω από τα αγροτικά θέματα, τα οποία «καίνε» τους αγρότες», επισημαίνει μιλώντας στο mesaralive.gr ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ Ανδρέας Στρατάκης, ο οποίος είναι ένας εκ των συνδιοργανωτών και ομιλητών.

Σημειώνεται ότι την εκδήλωση - πέρα από τον κ. Στρατάκη - συνδιοργανώνουν από κοινού, ο Γραμματέας της Νεας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτερης Αυγενάκης, και η αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου.

 

  23 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα