Οι πρόσφυγες μαγείρεψαν για το δήμαρχο!
Επίσκεψη στους πρόσφυγες από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου και στελέχη της Αναπτυξιακής
Επίσκεψη στους πρόσφυγες από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου και στελέχη της Αναπτυξιακής
Με αυξημένο ποσοστό κατά 20% θα δοθεί φέτος στους δικαιούχους παραγωγούς της χώρας μας και άλλων δέκα χωρών, οι οποίες προηγήθηκαν στην υποβολή του σχετικού αιτήματος, η προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης, που θα διαμορφωθεί στο 70% και θα καταβληθεί μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Το υπόλοιπο ποσοστό της Ενιαίας Ενίσχυσης της φετινής χρονιάς θα καταβληθεί το αργότερο μέχρι τη μέρα των Χριστουγέννων.
Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες τρεις ημέρες τη χώρα θα συνεχίσει την επέλασή του και το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, με τη θερμοκρασία θα σημειώνει αισθητή πτώση σε ολόκληρη τη χώρα.
Ξεκινά και το αθλητικό πρόγραμμα του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».
Ο Δήμος Φαιστού έχοντας στο πλευρό του τα φιλοζωικά σωματεία Messara Cares και Agia Marina Donkey Sanctuary καθώς και εθελοντές, υλοποιεί πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Σε εικαστικό γεγονός εξελίχθηκε, παράλληλα με το επιστημονικό και το γενικότερο πολιτιστικό περιεχόμενό του, το 3ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο «Εν Γορτύνη και Αρκαδία εγένετο» που έχει ως κεντρικό θεματικό άξονα το προσκύνημα («Το προσκύνημα ως τόπος συνάντησης ανθρώπων, λαών θρησκειών, πολιτισμών»).
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης ανακοινώνει το νέο του ωράριο σε ετήσια βάση. Το ωράριο διαμορφώνεται ως εξής:
Αφαίρεσαν, από το εσωτερικό αυτοκινήτων, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, και διάφορα αντικείμενα
Μεγάλη συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης
Την Πέμπτη 28/09/2017 έγινε η έναρξη του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Γόρτυνας, «Εν Γορτύνη και Αρκαδία εγένετο…», «Το προσκύνημα ως τόπος συνάντησης ανθρώπων, λαών, θρησκειών, πολιτισμών», στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας στις Μοίρες, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Τ.Ε.Ι. Κρήτης.
Συνεχίζουν και έρχονται δωρεές στον δραστήριο Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» από ανθρώπους που επιλέγουν αντί για μπομπονιέρες να στηρίξουν το μεγάλο έργο που γίνεται!
Καθαρά Κέρδη μετά από Φόρους € 1,6 εκ. - Λειτουργική Κερδοφορία (EBITDA) € 9,6 εκ.
"Φως στο τούνελ" της ταλαιπωρίας για τους κατοίκους διαφόρων οικισμών του δήμου Γόρτυνας...
Η Πυργιώτισσα είναι πανέτοιμη για τη δική της πρεμιέρα στη Β2 ΕΠΣΗ, η οποία έχει προγραμματιστεί το Σάββατο. Το συγκρότημα του Χρήστου Ορφανουδάκη θα υποδεχτεί το Μεταξοχώρι και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με θετικό αποτέλεσμα.
Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της άσκησης "Παρμενίων 2017".
Τις πιο δύσκολες και οδυνηρές στιγμές βιώνουν οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας η οποία έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα από τη ζωή. Το χαμόγελο που έδινε δύναμη στην ίδια και στους γύρω της «έσβησε» το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο της Αγγλίας, όπου νοσηλευόταν, μετά από επιπλοκή στους πνεύμονες.
Την ταυτότητα και τις φωτογραφίες των μελών της σπείρας που είχε δράσει και στην Κρήτη δημοσιοποίησε η αστυνομία. Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί πενήντα έξι ένοπλες ληστείες, μεταξύ των οποίων και η ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Χανιά στις 25 Ιουλίου.
Η μικρή Ευρυδίκη και ο μικρός Σπύρος μαζί με τους γονείς τους Θεοφάνη Χάσκα και Λίτσα Λάμψα, επέλεξαν στη βάφτιση τους αντί για μπομπονιέρες να διαθέσουν τα χρήματα στο σύλλογό ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».
Με 3 αθλητές ταξιδεύει σήμερα Παρασκευή για Πειραιά η αποστολή της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς προκειμένου να αγωνιστούν στο κύπελλο ξίφος ασκήσεως Εφήβων – Νεανίδων 30/09 εις μνήμη κ. Παπαναστασίου 2017 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ που διεξάγεται στην Αθήνα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ευελπίδων 2
Ξεχωριστό θα είναι το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και της Κυριακής στο Τυμπάκι!