Δεκαήμερο με «βροχή» μεταλλίων από τους Μεσαρίτες Ξιφομάχους

mesaralive.gr  09 November, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δεκαήμερο με «βροχή» μεταλλίων από τους Μεσαρίτες Ξιφομάχους

«Βροχή» μεταλλίων επιφύλαξε το προηγούμενο 10μερο για την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς..

Οι Μεσαριτες ξιφομάχοι συμμετείχαν σε 4 αγώνες σε Αθήνα και Ηράκλειο και κάποιοι απ αυτούς σε 2 αγώνες.
Ο αγωνιστικός μαραθώνιος ξεκίνησε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στην Αθήνα με τους Περιφερειακούς - Αναπτυξιακούς αγώνες Αθηνών. Στο Ξίφος Μονομαχίας παμπαίδων ο Χατζηγεωργίου Νίκος ανάμεσα σε 37 αθλητές κέρδισε παλικαρίσια το χάλκινο μετάλλιο. Στο ίδιο όπλο ο Χρονάκης Δημήτρης κατέλαβε την 14η θέση, ο Μαρακομιχελάκης Χρυσοβαλάντης την 20η, ο Γρηγοριάδης Γιάννης την 24η και ο Μπουχαλάκης Ανδρέας την 25 η θέση.

Στις Πανκορασίδες του ΕΠΕ η Χατζηδάκη Αλκυόνη κατέλαβε την10 θέση ανάμεσα σε 33 αθλήτριες έως 13 ετών.
Την ίδια μέρα η ΓΕΗ ΝΑ διεξήγαγε στο Ηράκλειο τα ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ και η
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ έδωσε το παρόν. Στο Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών  ο  Στέλιος Φουστανάκης κατέλαβε άλλο ένα μετάλλιο (χάλκινο).

Στο Ξίφος  Μονομαχίας Γυναικών η Τσακιράκη Ευσεβεία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο η Σταματάκη Ειρήνη το ασημένιο και η Τσακιράκη Άννα το χάλκινο.
Στο Ξίφος  Μονομαχίας Εφήβων ο Τσακιράκης Θοδωρής πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
Στο Ξίφος  Ασκήσεως Γυναικών η Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

 Ο Νοέμβριος βρήκε τους Μεσσαρίτες ξιφομάχους στις πίστες του κλειστού 
«2 Αορακια»' στο Ηράκλειο να αγωνίζονται στους Περιφερειακούς - Αναπτυξιακούς αγώνες - 13 ετών. Τα αποτελέσματα και πάλι μαρτυρούν τη δουλειά που γίνεται στη Μεσσαρά..
Στο Ξίφος Μονομαχίας παμπαίδων ο Χατζηγεωργίου πήρε το δεύτερο μετάλλιο σε ένα σαββατοκύριακο αλλά ήταν χρυσό και με κύπελλο!!!
Στο Ξίφος Ασκήσεως παμπαίδων (11 - 13 ετών) :1ος Κωστάκης Τηλέμαχος, 2ος Κάζηλας Γιάννης 3ος Αυγουστάκης Μανώλης.
Στο Ξίφος Ασκήσεως πανκορασίδων (11 - 13 ετών):1η Σφακιανάκη Δήμητρα, 3ες Λαντζουράκη Στέλλα και Ρομπινσον-Κολλευ Ζωή.
Στο Ξίφος Ασκήσεως παμπαίδων (8 - 10 ετών) :1ος Κωστάκης Χρήστος, 2ος Μουρτζακης Νίκος και 3οι Φουστανάκης Στέλιος του Κ., Μαρακομιχελάκης Γιάννης.
Στο Ξίφος Ασκήσεως πανκορασίδων (8-10 ετών) :1η Σφακιανάκη Εβελίνα, 2η Γρηγοριάδη Μαριλένα.

 Αλλά και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ έδωσε το παρών στους Περιφερειακούς - Αναπτυξιακούς αγώνες φλερέ στην Αθήνα.
Στο Ξίφος Ασκήσεως παμπαίδων (11 - 13 ετών) :Κάζηλας Γιάννης 6ος , Αυγουστάκης Μανώλης 14ος και Σαββάκης Γιώργος 30ος.  Στο Ξίφος Ασκήσεως πανκορασιδων (11 - 13 ετών) Σφακιανάκη Δήμητρα 10η.
Στο Ξίφος Ασκήσεως παμπαίδων (8-10 ετών) ο Μουρτζάκης Νίκος κατέλαβε την 12η θέση.
Αλλά δε σταματάνε εδώ οι φιλοδοξίες της Α. Λ. ΜΕΣΣΑΡΑΣ. Το  Σαββατοκύριακο η Μαρινέλα Πεδιαδιτακη συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό κύπελλο νεανίδων που πραγματοποιείται στο Modling της Αυστρίας όπου κατάφερε να περάσει στην poul αλλά στη συνέχεια χάνοντας 14-10 δεν κατάφερε να περάσει στις 128 καλύτερες παίρνοντας όμως μια απίστευτη εμπειρία...
Η οικογένεια της Α Λ Μ συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της που έλαβαν μέρος σ αυτούς τους αγώνες, τους γονείς τους που για άλλη μια φορά κίνησαν όλα τα νήματα ώστε να ακουστεί ο σύλλογος παντού.
 

 

mesaralive.gr  09 November, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα