«Έφυγε» ο ιδρυτής των Κατασκηνώσεων Ζωγραφάκη

Με πληροφορίες από δια-sos-τε τη Μεσαρά/ creta24  30 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Έφυγε» ο ιδρυτής των Κατασκηνώσεων Ζωγραφάκη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο Ζαριανής καταγωγής Γιάννης Ζωγραφάκης. Ο άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομα του με τον κατασκηνωτικό θεσμό στην Κρητη αλλα και σε ολη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Ζωγραφάκης νοσηλευόταν τις τελευταίες 80 ημέρες στην εντατική του ΠαΓΝΗ, μετά από περιπέτεια της υγείας του.

Δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε το πρωί του Σαββάτου σκορπώντας τη θλίψη σε χιλιάδες κατασκηνωτές που πέρασαν από τις κατασκηνώσεις.

Ειχε αποκτήσει μια θαυμασια οικογένεια με τρεις κορες και εγγόνια.

Η κηδεία του θα τελεστεί αυριο Κυριακη στο Ι.Ν Αναστασεως του Κυριου στο Νεο Κοιμητήριο Ηρακλειου, ενώ η σορος θα βρίσκεται εκει απο τις 12μμ.

 Παρακαταθήκη

Ο εκλιπών που αφήνει πίσω του παιδιά και εγγόνια και μια Κατασκήνωση-σημείο αναφοράς για την επιτυχημένη παρουσία της στην Κρήτη από το 1975 μέχρι σήμερα, την οποία δημιούργησε με την σύζυγο του Κατερίνα έχοντας, στην πορεία, στο πλευρό τους και τις κόρες τους Λίτσα, Μαρία και Γιάννα, ήταν γιος του ήρωα του Αλβανικού πολέμου Μιχάλη Ζωγραφάκη, τον οποίο δεν γνώρισε, αφού ο πατέρας του άφησε την τελευταία του πνοή στα Αλβανικά βουνά το 1940, έχοντας ζήσει μόνον 6 μήνες με τη σύζυγο του και δεν αντίκρισε ποτέ το παιδί του. Από το «Διαsosτε» θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Με πληροφορίες από δια-sos-τε τη Μεσαρά/ creta24  30 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα