Μεσαρά: Τα χωριά της Πάνω Ρίζας έρμαιο στους κλέφτες και τους παραβάτες του Νόμου

mesaralive.gr  23 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Τα χωριά της Πάνω Ρίζας έρμαιο στους κλέφτες και τους παραβάτες του Νόμου

«Καζάνι που βράζει» είναι η τοπική κοινωνία των χωριών της Πάνω Ρίζας, αφού η εγκληματικότητα καλά κρατεί.

Είναι ένα θέμα που «καιει» την τοπική κοινωνία και το οποίο μάλιστα τέθηκε επί τάπητος το προηγούμενο διάστημα μέσα απο τη συνάντηση που είχε με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη ο πρόεδρος του Παγκρητίου Λαογραφικού Συλλόγου  Γιώργος Δαμιανάκης

Όπως είπε ο κ. Δαμιανάκης, ο κλειστός εδώ και οχτώ χρόνια Αστυνομικός Σταθμός Ζαρού και η εγκατάλειψη του κτιρίου που στεγαζόταν, εχουν δημιουργήσει ένα κενό στην αστυνόμευση, το οποίο εκμεταλλεύονται οι επιτήδειοι.
«Τα συνεχόμενα περιστατικά παραβατικότητας που παρατηρούνται στην περιοχή σε συνδυασμό με την απουσία αστυνομικής δύναμης, έκαναν πιο επίκαιρο από ποτέ το αίτημα για επαναλειτουργία του Σταθμού.
Με έγγραφο που είχαν υπογράψει φορείς της περιοχής ζητήθηκε από την Υπουργό να εξεταστεί η περίπτωση για τον Α.Σ Ζαρού και η άμεση επάνδρωσή του με προσωπικό.
Η Υπουργός παρέλαβε το αίτημα, αφήνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για την λειτουργία του Σταθμού, η οποία κατά κοινή ομολογία θα συμβάλλει στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της Πάνω Ρίζας», αναφέρει η επιστολή την οποία υπέγραψαν οι τοπικοί φορείς της περιοχής και έδωσαν στην κ. Γεροβασίλη.
 
Το θετικό είναι πως η Υπουργός σημείωσε ότι θα δει το θέμα. Και όλοι αναμένουν τις εξελίξεις αν και κανείς δεν κρατά μεγάλο καλάθι...

 

mesaralive.gr  23 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα