“Μπάλωσαν” το δρόμο Πηγαϊδάκια – Καλοί Λιμένες.

mesaralive  18 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
“Μπάλωσαν” το δρόμο Πηγαϊδάκια – Καλοί Λιμένες.

Με χώμα που έριξε μηχάνημα του Δήμου Φαιστού στο σημείο “μπαλώθηκε” ο δρόμος που οδηγεί από τα Πηγαϊδάκια προς τους Καλούς Λιμένες ο οποίος είχε “κοπεί” στα δύο με μια οριζόντια καθίζηση του οδοστρώματος να κάνει τη διέλευση απαγορευτική.

Όπως λένε μιλώντας στο mesaralive κάτοικοι της περιοχής, “ο δρόμος ήταν απροσπέλαστος αφού είχε δημιουργηθεί ένα βαθύ χαντάκι από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Δεν μπορούσαμε να πάμε στις δουλειές μας. Ο Δήμος έκανε κάποια παρέμβαση, ωστόσο και πάλι το πρόβλημα δεν λύνεται. Αν βρέξει πάλι θα πάρει το υλικό που έχουν βάλει και το πρόβλημα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Χρειάζεται μια συνολικότερη παρέμβαση”’. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Φαιστού αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα μηχανήματα που διαθέτει αφού το ένα μετά το άλλο “εγκαταλείπουν” λόγω βλαβών.

Η  παρέμβαση στους Καλούς Λιμένες, έγινε προκειμένου να μπορέσουν να  περνούν τα αυτοκίνητα, ωστόσο αναμένεται να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει υποστεί ο δρόμος με μια συνολικότερη μελέτη από την Περιφέρεια Κρήτης.

 

mesaralive  18 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα