Συνεχίζουν να μοιράζουν αγάπη οι Σαμαρείτες Μοιρών

  06 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνεχίζουν να μοιράζουν αγάπη οι Σαμαρείτες Μοιρών

Θεσμός πλέον τα «Πακέτα αγάπης» από τον ΕΕΣ Μοιρών.

Για πέμπτη φορά το 2019, οι Εθελοντές του Τμήματος Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρέδωσαν, σήμερα 5 Οκτωβρίου, σε 44 οικογένειες της ευρύτερης περιοχής της Μεσσαράς, βασικά είδη διατροφής, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθεια ανακούφισης των καθημερινών αναγκών των οικονομικά πιο αδύναμων συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα στις οικογένειες με μικρά παιδιά.
Ήταν επίσης η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν στην προετοιμασία και στην παράδοση των τροφίμων, οι Εθελοντές Σαμαρείτες και οι Εθελοντές του νεοσύστατου τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος Μοιρών του Ε.Ε.Σ.
Όπως έχουμε πει σε παλαιότερη δημοσίευση, οι φορείς, συμπολίτες μας (σχολεία, καταστήματα τροφίμων κλπ) που συνδράμουν σε αυτό το έργο, θα ανακοινωθούν στο τέλος του έτους με όλους τους "κοινωνούς" και "χορηγούς" του τμήματος στις ποικίλες δράσεις του.

Η ανάγκη για προσφορά συνεχίζεται...

Ο Ε.Ε.Σ. Μοιρών καλεί οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα, να συνεισφέρει σε αυτό το μεγάλο έργο, καθώς μοιράζονται πάνω από επτά τόνοι τροφίμων από τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών συνολικά κάθε χρόνο σε οικογένειες της Μεσαράς.
Τα τρόφιμα συγκεντρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους κάθε Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ στην έδρα του Ε.Ε.Σ., στο παλιό οικοτροφείο αρρένων στις Μοίρες. Οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών, τηλεφωνικά στο 2892023199 κάθε Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ, ή στα mail : [email protected] & [email protected]

 

  06 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ